Advertisement

Ve Iverson Sezonu Kapattı

Bacağında oluşan lezyon kitlesi nedeniyle ABD'ye giden ve geçtiğimiz günlerde bacağındaki kitleden parça alınarak rahatsızlığına dair kesin kanılara varılan Beşiktaş Cola Turka'nın yıldız oyuncusu Allen Iverson'ın, tedavi süreci nedeniyle Mayıs ayına kadar dinlendirilmesi gerektiği ve artık bu sezonu kapattığı açıklandı..

The Answer lakaplı yıldız oyuncunun ABD'de tedavisini üstlenen Dr. James Andrews tarafından Beşiktaş Kulübü basın sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren'e gönderilen rapora istinaden Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamanın maddeleri şöyle;

"1. Allen Iverson'un sağ bacağındaki lezyonun tanısı ektopik kalsifikasyon olup herhangi bir tümoral oluşum söz konusu değildir.
2. Bu hastalık bu yerleşim yerinde çok nadir görülen bir durum olup tıp literatüründe tarif edilmiş dört vaka bulunmaktadır.
3. Hastalığa cerrahi müdahale riskli bulunmuş olup ilaçla enjeksiyon tedavisi yapılmış ve bu kireçlenme bölgesi eritilmeye çalışılmıştır.
4. Mayıs 2011 tarihine kadar oyuncunun dinlenmesi gerekli olup bu tarihte şikayetlerine göre cerrahi tedavi düşünülebilecektir."

Bu arada Beşiktaş Kulübü yönetimi, sezonu kapatan Allen Iverson'la ilgili kararını ilerleyen günlerde verecek. Hatırlanacağı gibi yıldız oyuncunun Beşiktaş Cola Turka ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşmesi bulunuyordu..
Ve Iverson Sezonu Kapattı Ve Iverson Sezonu Kapattı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:57 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.