Advertisement

Efes'te Beklenen Revizyon

Turkish Airlines Euro League'de geçtiğimiz hafta Montepaschi Siena'ya yenilerek çeyrek final şansını yitiren Efes Pilsen'de yabancı sınırlaması nedeniyle beklenen revizyon gerçekleşti ve ABD'li guard Andrew Wisniewski ile yollar ayrılırken, Sırp pivot Miroslav Raduljica ise Alba Berlin'e kiralandı..

Sezon başından itibaren beklentileri bir türlü karşılayamayan ve en çok eleştirilen isimlerin başında gelen Wisniewski, Flip Murray'in transferinden sonra Beko Basketbol Ligi kadrosundan çıkartılmış ve sadece Turkish Airlines Euro League maçlarında görev alıyordu. Yine sezona sakatlığı nedeniyle geç başlayan genç Sırp pivot Miroslav Raduljica da yabancı sınırlaması nedeniyle Beko Basketbol Ligi maçlarında görev alamıyordu..

Haberi ilk olarak BasketDergisi paylaştı bizlerle. Böyle bir toplantı yapılması beklenen bir gelişmeydi ve alınan kararlar da oldukça doğru adımlar olarak görünüyor. Son revizyonun ardından Lacivert-Beyazlıların yabancı kontenjanında bulunan isimler ise; Igor Rakocevic, Flip Murray, Bostjan Nachbar, Bootsy Thornton, Lawrence Roberts ve Nikola Vujcic..
Efes'te Beklenen Revizyon Efes'te Beklenen Revizyon Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 20:50 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.