Advertisement

Sakota: "Galibiyeti Hakettik"

Spor Toto Türkiye Kupası'nda Aliağa Petkim'i mağlup ederek yarı finale yükselen Medical Park Trabzonspor'da koç Dragan Sakota takımda hastalık salgınının olmasına rağmen galip geldikleri için mutlu olduğunu söyledi. Koçun açıklamaları şu şekilde:

“Maçı hak ederek kazandığımızı düşünüyorum. İki haftadır özel sebeplerden dolayı İstanbul’da konaklıyorduk ve birçok oyuncumuza yayılan bir hastalık salgını oldu takımda. Takım olarak ligde ilk yılımızı geçiriyoruz ve buna rağmen Spor Toto Türkiye Kupası’nda son 4 takım arasına kalarak büyük bir iş başardığımızı düşünüyorum. Bugün en iyi oyunumuzu sahaya yansıtmasak da Beşiktaş Cola Turka maçında daha iyi bir performans sergileyeceğimize inanıyorum.”

Oyuna girdiği andan itibaren gidişatı takımının lehine çeviren Serhat Büker ise ikinci yarı iyi oynayan taraf olduklarını belirtti. Büker'in tam açıklamaları şöyle:

“Maç yavaş bir tempoda başladı ve hangi takım biraz farkı açsa maçı koparacak bir görüntü vardı sahada. İkinci yarıda bunu başardık ve Spor Toto Türkiye Kupası’nda son 4 takım arasına kaldık. Bu turnuvalar sürprizlere açıktır. Umarım Beşiktaş Cola Turka’yı da geçip adımızı finale yazdırırız.”
Sakota: "Galibiyeti Hakettik" Sakota: "Galibiyeti Hakettik" Reviewed by Adsız on 00:50 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.