Advertisement

Emir'den 3 Yıllık İmza

Beko Basketbol Ligi'nde liderlik koltuğunda oturan ve Spor Toto Türkiye Kupası'nı da müzesine götürdükten sonra Turkish Airlines Euro League'de de çeyrek final umutlarını sürdüren Fenerbahçe Ülker, genç yıldızı Emir Preldzic ile 3 yıllık sözleşme yeniledi..

Yaz aylarında Türk vatandaşlığına geçtikten sonra milli takıma katılması için bir hayli çalışmalar yürütülen fakat daha sonra Slovenya Basketbol Federasyonu ile yaşanan anlaşmazlık nedeniyle oynaması askıya alınan 23 yaşındaki Preldzic, bu sezon ise kariyerinin belki de en iyi dönemini yaşıyor. Emir'in Türkiye Kupası finalindeki etkileyici 35 sayılık performansı ve Power Electronics Valencia maçındaki etkili oyununu son saniyelerde yaptığı 2 kritik blokla zirveye taşıması da unutulmaz performanslarından akıllarda kalanlardandı..

NtvSpor'da yer alan habere göre, hem oldukça formda olan hem de Türk vatandaşlığına geçen Emir Preldzic'in 3 yıl daha Sarı-Lacivertli forma ile ligde yer alacağı. Yerinde bir hamle oldu Fenerbahçe Ülker adına, uzun vadede atılmış doğru bir adım olarak değerlendirilebilir şu aşamada elbette..
Emir'den 3 Yıllık İmza Emir'den 3 Yıllık İmza Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:52 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.