Advertisement

Harold Jamison AEK'da

Medical Park Trabzonspor'un NBA patentli ABD'li pivotu Harold Jamison, Karadeniz ekibi ile ipleri kopararak Yunan ekibi AEK Athens ile anlaşma sağladı..

Yunan medyasına yansıyan habere göre, Bordo-Mavili ekipte bu sezon sakatlığı nedeniyle pek forma şansı bulamayan 34 yaşındaki ve 2.06 boyundaki Jamison'ın sezonun geri kalanında Atina ekibinin formasını giyeceği yazıldı..

Geçtiğimiz sezonun ortasından itibaren Trabzonspor forması giyen ve takımının Beko Basketbol Ligi'ne çıkmasında büyük pay sahibi olan deneyimli oyuncunun, sakatlığı sonrasında pota altı rotasyonuna; Vladislav Dragojlović ve Goran Cakić'in katılması ile pek forma şansı da kalmamıştı..

Bu sezon başında Beko Basketbol Ligi'nde 6 maçta Medical Park Trabzonspor forması giyen Harold Sherill Jamison, bu maçlarda ortalama 23.28 dakika sahada kalarak; 9 sayı, 6.7 ribaund ve 0.8 asist ortalamaları yakalamıştı..

Harold Jamison'ın takımdan ayrılması ile birlikte Bordo-Mavili ekipte yabancı oyuncu sayısı; Igor Milošević, Aleksandar Rašić, Alvin Eugene Snow, Derrick Obasohan, Goran Cakić ve Vladislav Dragojlović olmak üzere 6'ya inmiş oldu..
Harold Jamison AEK'da Harold Jamison AEK'da Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 00:47 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.