Advertisement

Taştimur: "Skor Üretmekte Zorlandık"

Spor Toto Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray Café Crown'a mağlup olan Olin Edirne'de koç Gökhan Taştimur, üçüncü ve dördüncü çeyreklerde skor üretmekte zorlandıklarının altını çizdi. Tecrübeli koç artık hedeflerinin ligdeki Banvit maçı olduğunu söyledi. Gökhan Taştimur açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle rakibimiz Galatasaray Cafe Crown’ı tebrik ediyorum. Bundan sonraki maçlar için de başarılar dilerim. Özellikle üçüncü ve dördüncü periyotlarda boş pozisyonlar bulmamıza karşın skor üretmekte zorlandık. Özellikle dördüncü periyotun başından itibaren hem hücum edemedik hem de savunma konsantrasyonumuz düştü. Farkı 4 ile 5 sayıya indirmemize rağmen sanki daha fazla gerideymişiz gibi oynadık. Rakibimiz tecrübelerini ortaya koyarak kazanmayı başardı. Biz şimdi Beko Basketbol Ligi’nde kendi sahamızda oynayacağımız Banvit maçını düşüneceğiz.”

Caner Ercan'ın açıklamaları ise şöyle:

“Maçın başından sonuna kadar başa baş ve sert bir mücadele oldu. İlk yarı iyi bir performans sergilememize rağmen üçüncü ve dördüncü çeyreklerde istediklerimizi yapamadık. Eğer hücumda skor üretemeyip, savunmada da açıklar vermeye başlarsanız ve karşınızda Galatasaray Cafe Crown gibi güçlü bir takım varsa galip gelmek zor bir hal alır. Artık lige konsantre olacağız.”
Taştimur: "Skor Üretmekte Zorlandık" Taştimur: "Skor Üretmekte Zorlandık" Reviewed by Adsız on 00:42 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.