Advertisement

Mirsad Sezonu Kapattı

Spor Toto Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş Cola Turka ile karşılaşan Fenerbahçe Ülker'in deneyimli oyuncusu Mirsad Türkcan'ın son çeyrekte yaşadığı sakatlığın tahmin edildiği gibi ciddi olduğu ve ilerleyen günlerde ameliyat olacak power forvetin sezonu kapattığı açıklandı..

Karşılaşmanın final periyotunda bir penetre sonrası A.J Ogilvy ile çarpışan ve dizinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun ilk tedavisi Kayseri'de yapılmış, Fenerbahçe Ülker takımı akşam saatlerinde İstanbul'a döndükten sonra da hastaneye giderek MR çektirilmişti. Çekilen MR sonucunda Türkcan'ın diz ön çapraz bağlarında kopma ve menisküs yırtığı tespit edildi. 10 gün içinde ameliyat olması beklenen 34 yaşındaki yıldız oyuncunun dizindeki şişliğin inmesi bekleniyor şu aşamada..

Bu gelişmelerin ardından ne yazıkki gelecek sezonun ilk bölümüne kadar parkelerden uzak kalacak deneyimli oyuncu. Özellikle Turkish Airlines Euro League Final-Four'una doğru yoluna emin adımlarla devam eden Fenerbahçe Ülker'den bir uzun takviyesi gelebilir. Hem Mirsad'ın yokluğu, hemde Sean May'in formsuzluğu düşünüldüğünde, bir takviye olması da şart gibi görünüyor. Turkish Airlines Euro League'de takımlar 15 Şubat 2011 Salı gününün mesai bitimine kadar transferleri bitirmek zorundalar. Yani her an yeni bir transfer haberi alabiliriz Sarı-Lacivertli camiadan. Ve unutmadan, deneyimli oyuncuya da geçmiş olsun diyoruz buradan..

Foto: Basketfaul
Mirsad Sezonu Kapattı Mirsad Sezonu Kapattı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 01:16 Rating: 5

2 yorum:

Unknown dedi ki...

merakla enes kanter hamlesini bekliyorum.

Adsız dedi ki...

ben de benjamin eze..

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.