Advertisement

Christmas ČEZ Nymburk'ta

Sezona Mersin Büyükşehir Belediyesi ile başlayan fakat daha sonra takımda düşünülmediği için yollar ayrılan ABD'li guard Dionte Lamont Christmas, temsilcimiz Galatasaray Cafe Crown'ın ULEB Euro Cup'taki rakibi Çek temsilcisi ČEZ Basketball Nymburk ile anlaşma sağladı..

24 yaşındaki ve 1.96 boyundaki ABD'li oyuncu, sezon başında Sacramento Kings'in NBA Summer League kadrosunda yer aldıktan sonra, Mersin Büyükşehir Belediyesi ile sözleşme imzalamıştı..

Bu sezon Beko Basketbol Ligi'nde 16 maça çıkan Christmas, bu maçlarda ortalama olarak 26.29 dakika sahada kalırken, bu maçlarda; 12.6 sayı, 3 ribaund ve 1.4 asist ortalamaları ile oynamıştı. ABD'li şutör, bu sezon; Türk Telekom maçında 23, Efes Pilsen maçında 22, Olin Edirne maçında ise 20 sayı kaydederken, bu maçlarda yüksek yüzdeli dış şutları ile öne çıkmayı başarmıştı..

Şu an için kadrosunda iki sakat oyuncu bulunan ČEZ Basketball Nymburk'ta yeni transfer Dionte Christmas'ı Çek ekibinin forması ile ilk olarak temsilcimiz karşısında görebiliriz Salı akşamı..
Christmas ČEZ Nymburk'ta Christmas ČEZ Nymburk'ta Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 03:57 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.