Advertisement

Charles Gaines Çin'in Anasını Ağlatıyor: 52 Sayı - 10 Ribaund!

2007-2008 sezonunu Galatasaray Café Crown'da geçirdikten sonra kısa süreli NBA macerası yaşayan daha sonra da kariyerini Çin'de devam ettiren Charles Gaines, şov yapmayı sürdürüyor. Ama artık hayvani performanslarının doruklarına ulaştı diyebiliriz. Dün 100-132 kaybettikleri maçta 21/26 ikilik, 10/12 serbest atış isabetiyle tam 52 sayı atmış Gaines. Yanına da 10 ribaundunu eklemiş. Zaten skora baktığımızda savunma namına hiç bir şey yapılmamış maçta.

Böyle bir ortamda Gaines gibi güçlü, kuvvetli ve agresif bir oyuncunun bu istatistiklere ulaşması pek de zor değil. :) Ayrıca Galatasaray'dan tanıdığımız Dee Brown da 18 sayı - 8 asistle oynamış.

Gaines'in ortalama istatistikleri "oha" dedirtecek cinsten. 23 maçta 33,3 sayı - 14,1 ribaund... Uzaktan uzağa seyretmeye devam seni Gaines... Bir kez daha yolun düşsün şu memlekete..

Şimdi düşünüyorum da, Fenerbahçe Ülker Sean May'in yerine Gaines'i getirseydi kötü bir tercih mi olurdu? Bence tam tersine, daha olumlu transfer olurdu. Sertlik, mücadele, agresiflik, skor, savunma bakımından May'e ikiye katlar Gaines.
Charles Gaines Çin'in Anasını Ağlatıyor: 52 Sayı - 10 Ribaund! Charles Gaines Çin'in Anasını Ağlatıyor: 52 Sayı - 10 Ribaund! Reviewed by Adsız on 00:19 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.