Advertisement

Mahmudi: "İstediklerimizi Yapmaktan Vazgeçmedik"

Zorlu Olin Edirne engelini aşarak yarı finale adını yazdıran Galatasaray Café Crown'da koç Oktay Mahmudi, kaliteli bir maç olmadığını ancak istediklerini yapmaktan vazgeçmediklerini ve galip geldiklerini söyledi. Koç ayrıca yüksek rakımda maç oynamanın sıkıntılarından bahsetti. Mahmudi'nin açıklamaları şu şekilde:

“Zor bir maç olacağını biliyorduk. Rakibimiz disiplinli bir oyun düzenine sahip bunu ligdeki oynadığımız karşılaşmada görmüştük ama bugün istediklerimizi yapmaktan hiç vazgeçmedik ve bu şekilde sonuca gittik. Son dakikalarda hücumdaki başarılı oyunumuz maçın kilit noktası oldu. Burada maçlarımıza 1.200 metrelik yüksek bir rakımda çıkıyoruz ve oyuncuların buna adapte bir anda olması gerçekten zor bir durum. Bu yüzden de maçın kalitesinin düşük olduğunu söyleyebiliriz ama iki takımın sahada göstermiş olduğu mücadeleyi tebrik ediyorum. ”

Son çeyrekteki oyunuyla galibiyetin baş mimarlarından biri olan Tutku Açık ise yaptıkları üst düzey savunma ile galip geldiklerini söyledi. Tutku sözlerini şu sözlerle tamamladı:

“Bu tür organizasyonlarda ilk maçlar her zaman zorlu geçer. Basketbol kalitesi düşük olmasına karşın üst düzey bir savunma ile rakibimizi geçtik. Skor üretmekte zorlanmamıza karşın galip geldiğimiz için mutluyum. Olin Edirne’yi de göstermiş olduğu performanstan dolayı tebrik ederim.”
Mahmudi: "İstediklerimizi Yapmaktan Vazgeçmedik" Mahmudi: "İstediklerimizi Yapmaktan Vazgeçmedik" Reviewed by Adsız on 00:51 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.