Advertisement

Kupa'da Eşleşmeler Belirlendi

Spor Toto Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası'nda kura çekimi Ataköy Sheraton Otel’de yapıldı. İlginç eşleşmelerin yaşandığı kura çekiminin ardından pek çok kişi tarafından tahmin edilen Fenerbahçe - Galatasaray Medical Park finali ihtimali de ortadan kalkmış oldu..

11-14 Mart tarihleri arasında Gaziantep Karataş Şahinbey Spor Salonu'nun ev sahipliği yapacağı Spor Toto Türkiye Kupası 8'li finallerinin kura çekimine; TBF Asbaşkanı ve MHK Başkanı Metin Şahin, TBF Asbaşkanı İmran Işıldar, TBF Kadın Basketbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Jülide Sonat, TBF Ligler Direktörü Ahmet Araşan, TBF Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüş, Sports Tv Genel Yayın Müdürü İlhan Uzundurukan, Beşiktaş Cola Turka Takım Menajeri Mehmet Can Akbudak, Botaş Genel Menajeri Abdullah Kutlu, Fenerbahçe Takım Menajeri Didem Akın ve idareci Cem Lakay, Galatasaray Medical Park Sportif Direktörü Murat Tümer ve takım menajeri Müge Erdem, Mersin BŞB Baş Antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, Panküp Kayseri Şeker Baş Antrenörü Ayhan Avcı ve Genel Menajer Ahmet Bozbey, Samsun Basketbol Kulübü Başkanı Ahmet Öztürk ile Tarsus Belediye Baş Antrenörü Erdal Yeğin ve Genel Menajer Melahat Aydın katıldı..

Sports TV ekranlarından naklen yayınlanacak olan Spor Toto Türkiye Kupası maçlarının programı şöyle;

Karataş Şahinbey Spor Salonu (Gaziantep)

11 Mart Cuma
17:30 Beşiktaş Cola Turka - Samsun Basketbol
20:00 Mersin B.Ş.B - Tarsus Belediye

12 Mart Cumartesi
17:30 Fenerbahçe - Panküp Kayseri Şeker
20:00 Botaş - Galatasaray Medical Park

13 Mart Pazar
17:30 - 20:00 Yarı Finaller

14 Mart Pazartesi
17:30 Final

Spor Toto Türkiye Kupası'nın yarı finalinde ilk gün galipleri ile ikinci gün galipleri birbirleriyle karşılaşacağı için ligin dev bütçeli ekipleri Fenerbahçe ve Galatasaray Medical Park'tan birinin yarı finalden öteye gidemeyeceği kesinleşti. Belki de yarı finalde karşılaşır bu iki takım. Tabi öte yandan Türkiye Kupası maçları her zaman sürpriz sayılabilecek takımların çıkışlarına sahne olmaya müsait bir organizasyon. O nedenle 8 takımın da kupaya eşit mesafede olduğunun altını çizmek gerek. Tüm takımlara kupa maceralarında başarılar diliyorum..
Kupa'da Eşleşmeler Belirlendi Kupa'da Eşleşmeler Belirlendi Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:05 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.