Advertisement

Spahija: "Galibiyeti Hak Ettik"

Spor Toto Türkiye Kupası'nda Banvit'i çok tartışılan maç sonunda 69-68 ile yenmeyi başararak yarı finalde Galatasaray Café Crown ile eşleşen Fenerbahçe Ülker'de antrenör Neven Spahija, maça genel olarak bakıldığında galibiyeti hak eden tarafın kendilerinin olduğunu belirtti. Hırvat koç açıklamalarını şu ifadelerle bitirdi:

“Takımımı elde ettiği galibiyetten dolayı tebrik ederim. Zor bir maç olacağını biliyorduk ve buna göre hazırlığımızı yaptık. Rakibimiz de gerçekten iyi bir mücadele ortaya koydu. Orhun Ene’nin Banvit’te yaptığı işlere gerçekten saygı duyuyor ve kendisini kutluyorum. Son saniyelerde yaşananlar hakkında da bir söylemek gerekirse; hakemler için zor bir karardı ve bu şekilde karar verdiler fakat genel hatlarıyla galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum.”

Maçı 17 sayı - 7 ribaund - 3 asistle tamamlayan Oğuz Savaş ise ilk engeli geçtiklerini ve Galatasary Café Crown maçına hazırlandıklarını söyledi. Genç pivotun açıklamaları şöyle:

“Beklendiği gibi zorlu bir maç oldu, bizim için. Rakibimiz de çok iyi mücadele etti ve final gibi bir maç oldu. Buraya kupayı almak için geldik ve önümüzdeki ilk engeli geçtik. Şimdi sırada Galatasaray Cafe Crown maçı var. Ligde kaybettiğimiz rakibimizden rövanşı alarak adımızı finale yazdırmak istiyoruz.”
Spahija: "Galibiyeti Hak Ettik" Spahija: "Galibiyeti Hak Ettik" Reviewed by Adsız on 00:58 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.