Advertisement

Galatasaray Rochestie İle Yollarını Ayırdı

Galatasaray Cafe Crown, ABD'li oyun kurucu Taylor Rochestie ile yollarını ayırdı. Bilindiği gibi Jerry Johnson'ın transferinin ardından yabancı kontenjanı nedeniyle bir sıkıntı yaşıyordu Sarı-Kırmızılılar ve beklenildiği gibi takımdan ayrılan isim Rochestie oldu. Haberi ilk olarak BasketDergisi duyurdu bizlere..

Sezon başında Alman ekibi BG Goettingen'den transfer edilen 25 yaşındaki ve 1.85 boyundaki ABD'li guard, geçtiğimiz sezon Alman ekibi FIBA Euro Challenge Kupasını kazanırken Final-Four'un da MVP'si olmayı başarmıştı..

Bu sezon Galatasaray Cafe Crown forması ile Beko Basketbol Ligi'nde 16, ULEB Euro Cup'ta ise 11 maçta görev almıştı. Lig'de oynadığı 16 maçta ortalama 23.39 dakika sahada kalan Rochestie, bu maçlarda; 7.9 sayı, 3.5 ribaund ve 3.1 asist ortalamaları yakalamıştı. Euro Cup'ta ise görev aldığı 11 maçta 21.5 dakika ortalama ile sahada kalan ABD'li guard, bu maçlarda; 6 sayı, 3.2 ribaund ve 2.5 asist ortalamaları ile mücadele etmişti..

Taylor Rochestie'nin ayrılmasının ardından sezonun geri kalanında Galatasaray Cafe Crown'ın yabancı oyuncu kontenjanında; Jerry Johnson, Joshua Shipp, Preston Shumpert, Radoslav Rancik ve Luksa Andric yer alacak..
Galatasaray Rochestie İle Yollarını Ayırdı Galatasaray Rochestie İle Yollarını Ayırdı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 01:30 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.