Advertisement

Aliağa, Mike James'e Yakın

Bir combo-guard takviyesi için çalışmalarını sürdüren Aliağa Petkim, NBA patentli deneyimli oyuncu Michael "Mike" James ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. 35 yaşındaki tecrübeli oyuncunun hafta içerisinde İzmir'e gelerek takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor..

Bir başka NBA patentli tecrübeli guard Damon Jones'un transferinden, oyuncunun fiziki olarak yeterli olmadığı gerekçesiyle vazgeçtiğini yazdığım Aliağa Petkim'in yine kariyerli bir oyuncu ile ilgilendiğini de söylemiştim. Bu isim, son olarak Çin Ligi ekiplerinden Zheijang Cyclones forması giyen Mike James oldu. 35 yaşındaki tecrübeli oyun kurucu 1.88 boyunda..

2001-2010 yılları arasında NBA'de 9 farklı takımın formasını giyen Michael Lamont James; 1998-1999 sezonunda Avusturya'da, 1999-2001 yılları arasında ise Fransa'da çeşitli takımlarda forma giymişti. NBA'e Miami Heat forması ile dahil olan skorer oyuncu, daha sonra sırasıyla; Boston Celtics, Detroit Pistons, Milwaukee Bucks, Houston Rockets, Toronto Raptors, Minnesota Timberwolves, New Orleans Hornets ve Washington Wizards takımlarında görev yapmıştı..

Son olarak bu sezon Çin ekibi Zheijan Cyclones'un formasını giyen deneyimli guard, görev aldığı 8 maçta 38.8 dakika ortalama ile sahada kalarak; 27.9 sayı, 4.8 ribaund ve 3.8 asist ortalamaları yakalamıştı. İzmir ekibi ile anlaştığı BasketDergisi tarafından da yazılan Mike James'in en son Aralık ayı sonunda forma giydiğini de dipnot olarak ekleyelim..
Aliağa, Mike James'e Yakın Aliağa, Mike James'e Yakın Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:24 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.