Advertisement

Torku Selçuk Üniversitesi, Devendorf İle Anlaştı

Deneyimli coach Halil Üner'in göreve gelmesinin ardından Beko Basketbol Ligi'ne yükselme adına kadrosuna takviye çalışmalarını sürdüren TB2L ekibi Torku Selçuk Üniversitesi, ABD'li combo-guard Eric Devendorf ile anlaşma sağladı..

23 yaşındaki ve 1.93 boyundaki Devendorf, NCAA'de Syracuse Orange takımında forma giydikten sonra profesyonel kariyerinin ilk yılında, yani 2009-2010 sezonunda ise NBA D-League ekiplerinden Reno Bighorns takımında görev almıştı. Ardından Yeni Zelanda'da Waikato Pistons ve Wellington Saints takımlarında görev alan ABD'li guard, son olarak Avustralya Ligi ekiplerinden Melbourne Tigers'da forma giymişti..

Bu sezon Tigers takımı ile Avustralya Ligi'nde 18 maça çıkan genç oyuncu, ortalama olarak 29.7 dakika sahada kaldığı bu maçlarda; 14.6 sayı, 2.7 ribaund ve 1.8 asist ortalamaları ile forma giymişti. Bu ekipte güçlü fiziği nedeniyle genelde 2 numara olarak oynayan Devendorf, üç sayılık atışlarda da 25/61 (%41) ile başarılı bir performans sergilemişti..

TB2L'de B Grubunda yer alan Torku Selçuk Üniversitesi, geride kalan 18 hafta sonunda elde ettiği 10 galibiyet ile averajla dördüncü sırada yer alıyor..
Torku Selçuk Üniversitesi, Devendorf İle Anlaştı Torku Selçuk Üniversitesi, Devendorf İle Anlaştı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 22:39 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.