Advertisement

Aliağa'da Hedef Jones

Jerome Randle'ın Türk Telekom'a, Gerald Fitch'in ise Unicaja Malaga'ya transferinin ardından coach Burak Bıyıktay'ın takıma bir combo-guard takviyesi düşünmesi ile birlikte harekete geçen Aliağa Petkim, NBA patentli guard Damon Darron Jones ile anlaşma aşamasına geldi..

34 yaşındaki ve 1.91 boyundaki Jones, son olarak Porto Riko ekiplerinden Piratas de Quebradillas forması giyiyordu. 1998 yılında NBA'e adım atan ABD'li oyuncu, 1998-2009 yılları arasında 11 NBA takımının formasını giymişti. 2009'da İtalyan ekibi NSB Napoli de 9 maçta görev yapan deneyimli guard, geçtiğimiz yıl içinde ise Piratas de Quebradillas ile 7 lig maçında forma giymişti..

O dönem ligde sıkıntılı bir süreç geçiren Martos Napoli ile 9 maçta ortalama olarak 36.1 dakika sahada kalan Jones, bu maçlarda; 13.3 sayı, 2.6 ribaund ve 2.6 asist ortalamaları ile oynamıştı. Porto Riko Ligi'ndeki 7 maçta ise 30.7 dakika ortalama ile süre alan deneyimli guard, bu maçlarda; 13.7 sayı, 2.7 ribaund ve 2.3 asist ortalamaları ile forma giydi..

Uzun sayılabilecek bir süredir parkelerden uzak olan tecrübeli oyuncunun transferi dün bazı forumlarda da konuşulmaya başladı. Bakalım taraflar sözleşme şartlarında anlaşılabilecek mi ve bir önemli yıldız daha izleyebilecek miyiz ligimizde..
Aliağa'da Hedef Jones Aliağa'da Hedef Jones Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:38 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.