Advertisement

TED Ankara Koleji'nden Beykoz'a 70 Sayı Fark

TB2L'de 17.haftayı geride bırakırken Türk Basketbol tarihinin en farklı skorlarından birine imza atıldı. B grubunun lideri TED Ankara Kolejliler ile sonuncusu Beykoz'u karşı karşıya getiren maçta TED Ankara Kolejliler, ilk yarısını 60-25 önde geçtiği maçı 120-50 kazandı.

TED Ankara Kolejliler'de Mehmet Özdoğan 25 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, 5 oyuncu çift haneli rakamlara ulaştı. Ankara ekibi takım halinde 50 ribaund alıp 24 asistle oynarken Beykoz 23 ribaund - 12 asistte kaldı.

Ayrıca bu sonuçtan ziyade Türk Basketbolu'nun en köklü kulüplerinden biri olan Beykoz'un düştüğü kötü durumu konuşmak lazım. 103 yaşındaki kulüp 2.ligden düşmemeye oynuyor. Zira aynı şeyleri İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) için de söyleyebiliriz. Daha geçen sene İbrahim Kutluay'lı kadroyla 1.lige çıkmak için play-offta mücadele ediyorlardı, şuan averajla Beykoz'un üzerindeler. Üzücü, çok üzücü. :(
TED Ankara Koleji'nden Beykoz'a 70 Sayı Fark TED Ankara Koleji'nden Beykoz'a 70 Sayı Fark Reviewed by Adsız on 15:47 Rating: 5

1 yorum:

boğazın sesi dedi ki...

itü köklü bir takım ama en azından bayadır ikinci ligde. Beykoz ise daha 2 sene önce birinci ligdeydi ve Ttnet gibi büyük bir sponsorluğu aldığı yıl sonuncu olarak 2. lige düştü ve şimdide amatöre. yani 3 yılda 2 lig düşecek. sebebi ise malum yönetimsel olaylar bilirsin. belki bu yönetimlerle ilgili bir yazı yazarsın :)

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.