Advertisement

Fenerbahçe Ülker, Son Çeyrekte Açıldı

Yeni sezon hazırlıklarını bir hayli eksik kadro ile sürdüren Fenerbahçe Ülker, hazırlık maçında önceki gün Beşiktaş'ı mağlup eden Erdemirspor'u son periyottaki etkili oyunu ile 64-61 mağlup etmeyi başardı..

Hem milli takımlarda bulunan hem de sakat/cezalı oyuncularından yoksun olarak sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Sarı-Lacivertliler, Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde oynanan hazırlık maçına kadroyu tamamlamak için; önceki sezon Pınar Karşıyaka'da forma giyen ve henüz bir takımla anlaşmayan forvet Uluğ Kaçaniku ve Hırvat oyuncular Matija Porscic ile Luka Drezga'yı da bu maçta oynattı. Fenerbahçe Ülker'de ayrıca, milli takımdan dönen Rashid Mahalbasic ve uzun bir sakatlık dönemini atlatan Gasper Vidmar da maçta görev alan isimlerdendi..

Karşılaşmanın ilk periyodunu 14-11 önde tamamlayan Fenerbahçe Ülker, üstünlüğünü ikinci periyotta sürdüremedi. Hücumda rakibine oranla çok daha etkili olan Erdemirspor, ikinci periyotu 23-35'lik skorla üstün geçe taraftı. Maçın üçüncü periyotunda da hücumda sıkıntı çekmeyen konuk ekip, karşılıklı sayılarla geçen bu çeyreği de 38-52 önde tamamladı. Son periyotta maça ağırlığını koyan Fenerbahçe Ülker, savunması ile giden maçı çevirerek rakibine kurduğu 24-9'lük üstünlükle karşılaşmadan da 64-61 galip ayrıldı..

Sarı-Lacivertli ekipte, yaklaşık 20 dakika sahada kalan yeni transfer Curtis Jerrels, karşılaşmada skor bulamazken, denenmek üzere kadroya alınan Luka Drezga ürettiği 19 sayı ile maçın en skorer ismi olmayı başardı. Erdemirspor'da ise tüm oyuncuların skor katkısı önemli bir ayrıntıydı..


SALON: Lefter Küçükandonyadis Tesisleri

FENERBAHÇE ÜLKER (64): Curtis Jerrels, Erbil Eroğlu 2, Rashid Mahalbasic 16, Gasper Vidmar 12, Kaya Peker 2, Luka Drezga 19, Hakan Demirel 7, Berkay Candan 4, Matija Porscic 2, Uluğ Kaçaniku.

ERDEMİRSPOR (61): Soner Şentürk 5, Alper Özcan 4, Melih Yıldız 5, Gerrod Henderson 8, Altan Erol 11, Mutlu Akpınar 4, Caner Osman 2, Caner Ercan 7, Antwayne Robinson 3, Emre Ekim 5, Eren Beyaz 2, Ray Wesson 6.


1. Periyod: 14-11
2. Periyod: 9-24
3. Periyod: 15-17
4. Periyod: 26-9


Not: Sayı dağılımı Basketfaul'den..
Fenerbahçe Ülker, Son Çeyrekte Açıldı Fenerbahçe Ülker, Son Çeyrekte Açıldı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 22:58 Rating: 5

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Damir oynasaymış bu kadar kasmaya gerek yoktu :)) damirilyas #12

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.