Advertisement

Kupa Derbisi Kayseri'de

Son Beko Basketbol Ligi şampiyonu ve Spor Toto Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçe Ülker ile lig finalisti Galatasaray'ı karşı karşıya getirecek olan Cumhurbaşkanlığı Kupası maçının, Kayseri Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde oynanacağı açıklandı..

12 Ekim Çarşamba günü, Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşma, 7.200 koltuk kapasiteli Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde oynanacak. Hatırlanacağı gibi aynı salon, geçtiğimiz sezon içerisinde yine bu iki takım arasında oynanan Spor Toto Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe Ülker'in 77-70’lik skorla kazandığı karşılaşmaya da ev sahipliği yapmıştı..

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Kayserili üyesi Ömer Yağmur; "Şampiyona finali için Kayseri’nin tercih edilmesinde gerek salonun herşeyiyle böylesine büyük bir organizasyona hazır olması gerekse de daha önceki uluslararası organizasyonlarda gösterilen başarıları önemli rol oynadı” dedi.

Öte yandan, yine Fenerbahçe ve Galatasaray Medical Park arasında oynanacak olan Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı ise 16 Ekim 2011 Pazar günü, Ankara Arena'da oynanacak..
Kupa Derbisi Kayseri'de Kupa Derbisi Kayseri'de Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 02:33 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.