Advertisement

Türk Telekom: 89 - Trabzonspor: 69 (Hazırlık Maçı)

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Türk Telekom ve Trabzonspor'un Ankara Arena'daki randevusunda gülen taraf, deneyimli oyuncuları ile Türk Telekom oldu. Önceki gün Hacettepe'ye mağlup olan Trabzonspor, dar rotasyonu ile güçlü rakibine çok fazla direnemedi..

Türk Telekom adına, milli takımdan dönen Simas Jasaitis ilk kez takımının formasını giyerken, dizinden sıvı aldırmak için ABD'ye giden Ali Karadeniz ve sakatlığı bulunan Bekir Yarangüme, bu maçta forma giymediler. Trabzonspor'da ise sakatlıkları bulunan; Kaan Üner ve Monwell Randle ile birlikte sakatlığı nedeniyle takımdan gönderilmesi gündemde olan Andrew Washington bu maçta görev yapmadılar..

Mücadelenin ilk periyotunu 22-16 önde kapatan Türk Telekom, üstünlüğünü ikinci periyotta da sürdürerek soyunma odasına 50-32'lik avantajla gitti. Savunma anlamında iki takımın da çok kendini çok zorlamadığı maçta üçüncü periyot yine Türk Telekom'un 74-55'lik üstünlüğü ile kapanırken, rölanti geçen son periyotta karşılıklı sayıların gelmesi nedeniyle aradaki sayı farkı erimedi ve karşılaşmayı Türk Telekom 89-69 kazanmayı başardı..


SALON: Ankara Arena

TÜRK TELEKOM (89): Muratcan Güler 6, Darius Washington 20, Mehmet Okur 12, Ceyhun Altay 6, Simas Jasaitis 11, Nedim Yücel 4, Kaspars Kambala 18, Gökhan Karabıyık 2, Barış Gökalp 4, Can Uğur Öğüt 6.

TRABZONSPOR (69): Oğuzhan Turhan 4, Polat Kaya 10, Maurice Bailey 14, Kerem Özkan 10, Stevan Milosevic 18, Levent Bilgin 8, Faikcan Nurkan 3, Serhat Büker 2.
Türk Telekom: 89 - Trabzonspor: 69 (Hazırlık Maçı) Türk Telekom: 89 - Trabzonspor: 69 (Hazırlık Maçı) Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 22:07 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.