Advertisement

Artık "Beşiktaş Milangaz"

Bir süre önce, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in yönetim kurulu başkanlığı yaptığı Demirören Grubu ile sponsorluk anlaşması imzalayan Beşiktaş erkek basketbol takımının yeni sezondaki isim sponsoru da belirlendi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Siyah-Beyazlılar yeni sezonda Beşiktaş Milangaz ismiyle mücadele edecek..

Yine aynı sponsorluk anlaşması çerçevesinde, Beşiktaş'ın yeni sezonda maçlarını oynayacağı Akatlar BJK Spor Kompleksi'nin ismi de BJK Akatlar Milangaz Arena olarak değiştirildi. Ayrıca, Beşiktaş'ın yeni sezondaki formalarında göğüs ve sırt reklamları da Milangaz olacak. Bu arada Beşiktaş'ın takım ismi sponsorluğu, sadece erkek takımını kapsıyor ve kadın basketbol takımı yeni sezona sponsorsuz girecek..

Beşiktaş'ın yeni transferi Semih Erden, bugün Maslak Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Sakatlığı atlatan milli oyuncu, lokavt süresince Beşiktaş Milangaz forması giyecek..

Bu arada Beşiktaş, Deron Williams'lı kadrosuyla ilk kez taraftarıyla buluşacak. Takımın sezon açılışı niteliğindeki organizasyonda; 24 Eylül 2011 Cumartesi günü, saat 17:00'de BJK Akatlar Milangaz Arena'da Rus ekibi BC Triumph Lyubertsy ile bir hazırlık maçı oynanacak. Taraftarlar, karşılaşmayı 10 TL karşılığında izleyebilecekler..
Artık "Beşiktaş Milangaz" Artık "Beşiktaş Milangaz" Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.