Advertisement

Beşiktaş'ın Yeni Sponsoru Demirören Grubu

Cola Turka ile olan sponsorluk anlaşmasının sona ermesinin ardından yeni sezon için sponsor arayışlarını uzun süredir sürdüren ve NBA'den yıldız oyuncu transferlerini de biraz bu sebeple yapmak isteyen Beşiktaş, erkek basketbol takımının sponsorluğu için Demirören Grubu ile anlaştı..

Deron Williams transferine de kaynak sağlayan Beşiktaş Kulübü başkanı Yıldırım Demirören'in böyle bir hamle yapması uzun süredir bekleniyordu elbette. Çünkü geçtiğimiz sezon sonunda başlayan sponsor arayışları, yeni sezon öncesine kadar sonuçlanmadı ve görüşülen bir çok firma ile mütabakat sağlanamadı çeşitli konularda. Ve sonunda Demirören Grubu'nun yeni sezon için 4.3 Milyon Dolar'lık bir bütçe ile Beşiktaş erkek basketbol takımına sponsor olduğu açıklandı..

Beşiktaş Kulübü'nun resmi internet sitesinde yer alan açıklamada; "Başkanımız Yıldırım Demirören'in de Yönetim Kurulu'nda yer aldığı Demirören Şirketler Grubu, Erkek Basketbol Takımımız'a 4.3 Milyon Dolar bütçe ile sponsor olarak, Beşiktaşımız'ın elde edeceği başarılar için büyük bir destek verdi." ifadeleri yer aldı..

Öte yandan, Demirören Grubu'nun sponsorluğu sonrası Beşiktaş'ın yeni sezonda hangi isimle mücadele edeceği konusunda da bir açıklama yapılmadı. Demirören Grubu'na bağlı bir markanın sponsor olarak takım isminde kullanılması bekleniyor. Şubeye yakın kaynakların belirttiğine göre ise "Beşiktaş M-Oil" ismi şimdilik öne çıkmış gibi görünüyor..
Beşiktaş'ın Yeni Sponsoru Demirören Grubu Beşiktaş'ın Yeni Sponsoru Demirören Grubu Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 23:56 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.