Advertisement

Ustaoğlu'ndan Destek Çağrısı

ULEB Euro Cup ön elemesinde Fransız ekibi Le Mans Sarthe ile karşılaşacak olan Pınar Karşıyaka'nın basın sözcüsü Tamer Ustaoğlu, Salı günü oynanacak ilk maçta taraftarlarının desteği ile avantajlı bir skor almak istediklerini söyledi..

Anadolu Ajansı'na açıklamalarda bulunan Ustaoğlu, "İlk karşılaşmadan en iyi sonuçla ayrılıp, deplasmandaki maça avantajlı bir skorla gitmek istiyoruz''dedi.

Ustaoğlu, yaptığı açıklamada; yeni sezon öncesinde çalışmalarını sürdürdüklerini, Salı günü oynayacakları Le Mans maçı öncesinde son hazırlık karşılaşmasında yarın Aliağa Petkim'le oynayacaklarını söyledi.

Takımın zamana ihtiyacının bulunduğunu kaydeden Ustaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Maç oynaya oynaya daha iyi duruma geleceğiz. Le Mans önünde İzmir'deki ilk karşılaşmadan en iyi sonuçla ayrılıp, deplasmandaki maça avantajlı bir skorla gitmek istiyoruz. Bunu başarabilecek gücümüz var. Taraftarlarımızın desteğiyle yenemeyeceğimiz bir takım yok. Ben bu sezon EuroCup oynayacağımıza inanıyorum. Bu sezon gerek Avrupa Kupası'nda gerek Türkiye Kupası'nda gerek de lig fikstüründe zorlu kuralar çektik. Le Mans, kupadaki zorlu ekiplerden bir tanesi, ancak bizim de gücümüz ortada.''

Ön eleme turunun ilk maçında 27 Eylül Salı günü Le Mans'ı konuk edecek olan Pınar Karşıyaka, rövanş maçını 4 Ekim Salı günü Fransa'da oynayacak. Rakibini elemesi durumunda gruplara kalacak yeşil-kırmızılı ekip, aksi bir sonuçta ise yoluna geçen sezon çeyrek final oynadığı FIBA Euro Challenge Kupası'nda devam edecek.
Ustaoğlu'ndan Destek Çağrısı Ustaoğlu'ndan Destek Çağrısı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:39 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.