Advertisement

Sırbistan Maçı Sonrası Açıklamalar

A milli takımımızın, 2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası E Grubu son maçında Sırbistan'a 68-67 mağlup olarak turnuvayı noktaladığı karşılaşmanın ardından; antrenörümüz Orhun Ene, takım menajerimiz Harun Erdenay ve milli oyuncumuz Oğuz Savaş, karşılaşma ile ilgili açıklamalarda bulundular..

Üzgün olduklarını söyleyen ve alınan sonuçtan ötürü özür dileyen A Milli Takım Başantrenörü Orhun Ene; “Buraya geçtiğimiz sene Dünya Şampiyonası’nda ikinci olmuş bir takım olarak geldik. Eurobasket 2011’de başarılı olmak için mücadele ettik fakat istediğimizi elde edemedik. Teknik anlamda konuşacak çok fazla bir şey yok. Bizden bekleneni gerçekleştiremedik. Geçen seneden sonra bizi destekleyen ve bizden başarı bekleyen tüm basketbolseverlerden özür diliyoruz. Daha iyi bir tablo ortaya koymalıydık. Hem ben hem de takımım gerçekten çok üzgünüz. Bu turnuvanın detaylarını daha sonra konuşup tartışacağız. Böyle bir durumda söylenecek daha fazla bir şey yok” şeklinde konuştu.

A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay; “Turnuvada bazı şeyleri son güne bırakınca bazen şans da yardımcı olmuyor. Bugün iyi oynadık ve istekliydik. Ancak son hücumu değerlendiremeyince çeyrek final şansımızı kaybettik” dedi. Turnuvaya çeyrek finale kalamayarak tamamladıklarını kaydeden Erdenay ayrıca; “Almanya ve Fransa karşılaşmalarında bu tempoda oynayamadık. Oyuncularımız, bu mücadelede çok istekli oynadılar. Serbest atış çizgisinden 13 atış kaçırdık. Bu gerçekten de çok fazla bir rakam. Bütün kaybettiğimiz maçlarda da serbest atış rakamımız 10’un üzerinde. Bu kadar çok serbest atış kaçırınca da oyun içerisinde kalmak zor oluyor” diye konuştu.

Takımımızın pivotlarından Oğuz Savaş ise maç sonrasında yaptığı açıklamada söylenecek bir şey olmadığını belirtirken; “Bugün iyi mücadele ettik ama son topta kaybettik. Birçok faul atışıl ve şut kaçırdık. Son top girse belki şuanda farklı şeyler konuşuyor olacaktık. Ben hem takım arkadaşlarıma hem de bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Tüm arkadaşlarım iyi mücadele ettiler. Geçtiğimiz yıl Dünya Şampiyonası’nda son topu sokmuş ve dünya ikincisi olmuştuk. Belki bugün soksak başka bir derece elde edecektik. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Sırbistan Maçı Sonrası Açıklamalar Sırbistan Maçı Sonrası Açıklamalar Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:58 Rating: 5

1 yorum:

nusr@emre dedi ki...

Ne oldu? Yoksa bu çocuklar MADDİ-manevi tatmin olmadı mı?

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.