Advertisement

Kepez Yerine Tire Belediyesi TB2L'de

Kepez Belediyesi'nin yaşadığı sıkıntılardan sonra TB2L'de çekilmesinin ardından lige davet edilen Tire Belediyesi, TB2L'nin yeni takımı oldu..

Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörlüğü, Kepez Belediyesi’nin TB2L yer alamayacağını bildirmesinin ardından yönerge gereği geçtiğimiz sezonu EBBL’de beşinci sırada tamamlayan Tire Belediyesi Spor Kulübü’nü lige davet etti. Gerekli evrakları tamamlayan Tire Belediyesi, 2011-2012 sezonunda TB2L’nin yeni takımı olarak mücadele edecek.

Konuyla ilgili olarak Tire Belediyesi'nin internet sitesine açıklamalar yapan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek; "Geçtiğimiz sezon Tire Belediye Spor, 77 takım arasında oynadığı basketbolla bir ilçe takımı olarak herkese parmak ısıttırmıştır. 77 takım arasında sırada yer almıştır. Takımımız geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla 2. Lig'e çıkmayı fazlasıyla hak etmiştir. 2. Lig’te şehrimizi temsil edecek olmamız bizler için gurur ve övünç kaynağıdır. İlçemize ve tüm spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum."dedi.
Kepez Yerine Tire Belediyesi TB2L'de Kepez Yerine Tire Belediyesi TB2L'de Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 20:31 Rating: 5

1 yorum:

Giray Özkan dedi ki...

Daha önce Kepez'in haklarını almaya çalışmışlardı zaten.Bununla ilgili bir de özel haber yapmıştım.İstediklerine ulaştılar.Fakat kadro kurma için çok zamanları kalmadı.Hayırlı olsun

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.