Advertisement

Olin Edirne’nin Sezon Açılış 16 Eylül’de

Yeni sezon hazırlıklarına İtalya'nın Bormio kentinde sürdüren Olin Edirne, taraftarıyla buluşacağı sezon açılışını 16 Eylül Cuma günü Mimar Sinan Spor Salonu'nda yapacak. Edirne ekibi, sezon açılışında Trabzonspor ile de bir hazırlık maçı oynayacak..

İtalya’nın Bormio kasabasında sürdürdüğü ikinci etap çalışmalarını 14 Eylül günü bitirip Türkiye’ye geri dönecek olan Olin Edirne, 16 Eylül Cuma günü yapacağı sezon açılışında taraftarıyla buluşacak. Olin Edirne’nin sezon açılışında; Olin Kızları ve Roman Halk Dansları Topluluğu gösteriler yaparken oyuncular da taraftara tanıtılacak ve Trabzonspor ile bir maç oynanacak. Sezon açılış kapsamında 17 Eylül Cumartesi günü Trabzonspor ile bir hazırlık karşılaşması daha oynanacak. Kulüpten yapılan açıklamada açılış davetiyelerinin Mimar Sinan Arena’dan temin edilebileceği bildirildi. Trabzonspor ise Almanya kampı dönüşünde Edirne'ye gelerek Olin Edirne ile bu iki maçı oynayacak..

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Olin Edirne Genel Menajeri Serdar Yiğitsoy “Yeni sezon hazırlıklarımız planladığımız ve istediğimiz şekilde devam ediyor. 2011-12 sezonunda da geçen sezon yakaladığımız başarıyı tekrarlamak istiyoruz. Baştan aşağı yeni oyuncularla oluşturduğumuz yeni kadromuz her geçen gün bir birlerini daha yakından tanıyıp sistemimize adapte oluyorlar. Oyuncularımızın performansı ve göstermiş olduğu gayretler bizi sevindiriyor. Lig başlayana dek yirminin üzerinde hazırlık maçı oynamış olacağız. Bu da takımımızın lige hazırlık sürecine büyük bir katkı sağlayacak” dedi.

İtalya kampımızdan döner dönmez 16 Eylül tarihinde taraftarlarla buluşacaklarını belirten Yiğitsoy; “Takımımız bu sezon taraftarı önüne ilk kez Trabzonspor Basket ile oynayacağımız hazırlık maçı ile çıkacak. Bu aynı zamanda resmi sezon açılışımız olacak. Maç öncesi Olin Kızları ve Roman Halk Dansları Topluluğu gösterisi olacak. 17 Eylül tarihinde Trabzonspor Basket ile ikinci hazırlık maçını yapacağız. Sezon açılışımız için hazırladığımız davetiyeler 10 TL karşılığında kulüp binasından temin edilebilir ve bu davetiye her iki maç içinde geçerli olacaktır. 2011-2012 Sezonu kombine kartlarımız sezon açılışından sonra geçerli olacak ve lig, Avrupa kupası ve Mimar Sinan Arena’da oynanacak olan tüm hazırlık karşılaşmalarında geçerli olacaktır. Edirneli tüm basketbolseverleri ve taraftarlarımız 16 Eylül Cuma günü saat 18:30’da başlayacak olan sezon açılışımıza davet ediyoruz” dedi. Bu arada kombine sahipleri maç davetiyelerini ücretsiz olarak alabilecekler..
Olin Edirne’nin Sezon Açılış 16 Eylül’de Olin Edirne’nin Sezon Açılış 16 Eylül’de Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 20:29 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.