Advertisement

Olin Edirne: 61 - Hacettepe Üniversitesi: 54 (Akdeniz Kupası)

Lefkoşa'da düzenlenen Akdeniz Kupası'nın son maçında, Olin Edirne ile Hacettepe Üniversitesi karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 61-54'lük skorla kazanan Olin Edirne, bu sonuçla turnuvayı da birinci sırada noktalamış oldu..

Hacettepe Üniversitesi, bu mücadelede Sherron Collins ve Matthew Bryan Amaning gibi iki önemli oyuncusuna görev vermedi. Yorgunluğa da bağlı olarak her iki takım da rölanti bir oyun sergilerken, düşük yüzdeli atışlarla skor anlamında kısır bir maç oynandı. İlk periyot, karşılıklı boş hücumlar ve organizasyon anlamındaki sorunlar nedeniyle top kayıpları ile geçince, düşük skora sahne olarak Olin Edirne'nin 10-6 üstünlüğü ile geçildi. İkinci çeyrekte hücumda daha organize olan her iki takım, periyota karşılıklı sayılarla başlarken, ardından yakaladığı 7-0'lık seri ile skoru dengeledi Hacettepe Üniversitesi. Son bölümde yeniden skor üstünlüğünü sağlayan Olin Edirne, maçın ilk yarısını da 30-27'lik skorla önde kapattı. Üçüncü periyota daha iyi başlayan Hacettepe, kısa sürede öne geçmeyi başarsa da, ardından toparlanan Olin Edirne yakaladığı seri ile skor üstünlüğünü tekrar yakaladı. Hücumda organize olmakta zorlanan ve ağır kalan Ankara ekibi, rakibinin 9-0'lık serisine engel olamadı bu bölümde. Son çeyreğe de Olin Edirne'nin 48-37'lik üstünlüğüyle girildi. Son periyot da yine karşılıklı kaçan dış atışlar ve yine karşılıklı gelen serbest atış sayılarına sahne oldu. Aradaki farkı korumayı başaran Olin Edirne, maçı da 61-54'lük skorla kazanan taraf oldu..

Turnuvayı 2 galibiyetle tamamlayan Olin Edirne, Akdeniz Kupası'nın sahibi olurken, 2 galibiyetli Aliağa Petkim ikinci, birer galibiyetli takımlardan Mersin Büyükşehir Belediyesi üçüncü, Hacettepe Üniversitesi ise dördüncü oldu..


SALON: Lefkoşa Atatürk Spor Salonu

OLİN EDİRNE (61): Levent Yavuz: 3 (1 ribaund), Chris Wright 12 (2 ribaund, 2 asist), Ogün Sevinç 6 (4 ribaund), Mustafa Abi 2 (2 ribaund, 2 asist), Ivan Lilov 20 (3 ribaund, 2 asist), Erhan Yetim 2 (6 ribaund), Vladimir Stimac 11 (7 ribaund, 1 asist), Polat Kocaoğlu 3 (2 ribaund, 1 asist), Fırat Töz, Davud Kamer 2 (2 ribaund, 1 asist), Mahir Bayrak, Yiğitcan Vardal.

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (54): Özgür Adıgüzel 3 (1 ribaund, 3 asist), Derya Yannıer 8 (1 ribaund, 1 asist), Murat Kaya 8 (4 ribaund), Önder Külçebaş 9 (1 ribaund), Hüseyin Beşok 3 (5 ribaund), Ricardo Marsh 4 (4 ribaund, 4 asist), Melvin Sanders 9 (3 ribaund), Ali Işık 10 sayı (5 ribaund, 1 asist), Onur Altınmakas (1 ribaund), Orçun Tunca (1 asist), Sherron Collins, Matthew Bryan Amaning.

1.Periyot: 10-6
2.Periyot: 20-19
3.Periyot: 18-10
4.Periyot: 13-14
Olin Edirne: 61 - Hacettepe Üniversitesi: 54 (Akdeniz Kupası) Olin Edirne: 61 - Hacettepe Üniversitesi: 54 (Akdeniz Kupası) Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:56 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.