Advertisement

Olin Edirne: 69 - Pierikos: 53 (Hazırlık Maçı)

Yeni sezon hazırlıklarına Yunanistan'da oynadığı hazırlık maçlarıyla devam eden Olin Edirne, Katerini kentinde oynadığı maçta Pierikos'u 69-53 mağlup etmeyi başardı..

Olin Edirne'de, sakatlığı süren ABD'li power forvet Wes Wilkinson dışındaki tüm oyuncular bu maçta süre aldılar. Maça pek beklenen hücum etkinliğinde başlayamayan Olin Edirne, yine de savunmada etkili olarak ilk periyotu 11-18 önde kapattı. İkinci periyotta da hücumda sıkıntılar yaşayan Edirne ekibi, farkın kapanmasını önleyemese de ilk yarıyı 24-28 önde kapatan taraf oldu. Üçüncü periyotta oyunun kontrolünü yeniden sağlayan Olin Edirne, aradaki sayı farkını belli bir seviyede tutmayı başararak son periyota 43-53 üstün girdi. Son çeyrekte ise farkı bir ara 20 sayıya kadar çıkartan Olin Edirne, rahat geçen son periyotun ardından karşılaşmayı da 53-69'luk skorla kazanmayı başardı..

Olin Edirne’de, ürettiği 18 sayı ile en skorer isim Bulgar skorer Ivan Lilov olurken, onu 14 sayı ile Vladimir Stimac ve 12 sayı ile Polat Kocaoğlu izledi. Olin Edirne yarın Makedon temsilcisi Strumica ile karşılacak.

Bu arada Olin Edirne, bu maçtan sonra, Ata'mızın Selânik'te doğduğu evi de ziyaret ederek fotoğraf çektirdi..


Olin Edirne: Mahir Bayrak, Levent Yavuz, Chris Wright (9), Ogün Sevinç (2), Mustafa Abi (7), İvan Lilov (18), Erhan Yetim (2), Vladimir Stimac (14), Uğurcan Aksoy (2), Yiğitcan Vardal, Polat Kocaoğlu (12), Fırat Töz , Davud Kamer (3).


- Foto ve istatistikler Olin Edirne resmi sitesinden
Olin Edirne: 69 - Pierikos: 53 (Hazırlık Maçı) Olin Edirne: 69 - Pierikos: 53 (Hazırlık Maçı) Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:48 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.