Advertisement

Hacettepe Üniversitesi: 69 - Trabzonspor: 62 (Hazırlık Maçı)

Hacettepe Üniversitesi ve Trabzonspor'un Ankara Arena'da oynadığı hazırlık maçında galibiyete ulaşan taraf 69-62'lik skorla Hacettepe Üniversitesi oldu. Dar bir rotasyonla mücadele eden Trabzonspor'un son periyottaki çabaları da galibiyet için yeterli olmadı..

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Kaan Üner ve yine sakatlığı nedeniyle takımdan ayrılması gündemde olan Andrew Washington, bu maçta forma giymediler. ABD'li power forvet Monwell Randle ise karşılaşmanın ikinci yarısında sakatlanarak oyunu tamamlayamadı. Bordo-Mavililerin denemek üzere kadrosuna aldığı Karadağlı pivot Stevan Milosevic ise; 13 sayı, 11 ribaundluk performansı ile takımının en etkili ismi oldu..

Hacettepe adına ise atletizmi ile fark yaratan ve sezon boyunca adından sıkça söz ettirmesi beklenen İngiliz power forvet Matthew Bryan-Amaning, kaydettiği 18 sayı ile yine galibiyetin baş mimarıydı..

Karşılaşmaya rakibine oranla daha iyi başlayan Hacettepe Üniversitesi, Trabzonspor'un da kısa sürede dengeyi kurması ile mücadelenin ilk periyotunu 15-12 önde tamamladı. Hücum anlamında her iki takımın da dağınık bir görüntü çizdiği maçta ilk yarı ise yine Hacettepe'nin 31-25'lik üstünlüğü ile kapandı. Üçüncü periyota dış atışlarla birlikte iyi başlayan Trabzonspor, farkı 2 sayıya kadar indirse de, ardından 12-3'lük bir seri ile farkı yeniden açan taraf Hacettepe oldu. Son bölümde 8-0'lık seri ile geri dönen Trabzonspor, periyotun sonunda bu başarısını gösteremedi ve üçüncü çeyrek Hacettepe'nin 56-45 üstünlüğü ile noktalandı. Sakatlanan Randle'dan da yoksun olarak son periyotu oynayan rakibi karşısında üstünlüğünü sürdüren Hacettepe, her ne kadar rakibinin etkili oyununa engel olamasa da karşılaşmayı 69-62 kazanmayı başardı..

Trabzonspor, Ankara'daki ikinci maçında yarın saat 16:00'da Türk Telekom ile yine Ankara Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek..


HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (69): Özgür Adıgüzel 9, Derya Yannıer 6, Murat Kaya 7, Önder Külçebaş 4, Orçun Tunca 2, Hüseyin Beşok 3, Sherron Collins 7, Richardo Marsh 6, Matthew Bryan-Amaning 18, Melvin Sanders 7.

TRABZONSPOR BASKETBOL (62): Maurice Bailey 14, Polat Kaya 10, Kerem Özkan 6, Erkan İnan 3, Oğuzhan Turan 8, Monwell Randle 5, Stevan Milosevic 13, Serhat Büker 3, Levent Bilgin.
Hacettepe Üniversitesi: 69 - Trabzonspor: 62 (Hazırlık Maçı) Hacettepe Üniversitesi: 69 - Trabzonspor: 62 (Hazırlık Maçı) Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 21:59 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.