Advertisement

Dusan Cantekin Bir Sezon Daha Vizura'da

Anadolu Efes'in genç pivotu Dusan Cantekin, bir sezon daha Sırbistan ekibi Mega Vizura'da kiralık oynayacak. Genç oyuncu, geçtiğimiz sezonu da bu takımda kiralık olarak tamamlamıştı..

EuroBasket sitesinin duyurduğu habere göre, 21 yaşındaki ve 2.22 boyundaki genç oyuncunun geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik çizdiği Mega Vizura'da bir sezon daha oynamasına karar verildi. Anadolu Efes'in; Stanko Barac, Esteban Batista ve Ermal Kurtoğlu transferlerinden sonra bir diğer genç pivot Miroslav Raduljica'da Partizan'a kiralık olarak gönderilmişti..

Genç oyunculardan kurulu bir kadro ile mücadele eden Mega Vizura, bu sezon ise daha önce ligimizde Efes Pilsen ve Beşiktaş Cola Turka formaları da giyen deneyimli pivot Predrag Drobnjak'ı renklerine bağlamıştı. Bu Yaz, A Milli Basketbol takımımızın aday kadrosuna da davet edilen Dusan Cantekin, geçtiğimiz sezon Sırbistan Ligi'nde forma giydiği 27 maçta ortalama 23.6 dakika sahada kalarak; 11 sayı, 6.8 ribaund ve 0.9 blok ortalamaları ile oynamıştı..
Dusan Cantekin Bir Sezon Daha Vizura'da Dusan Cantekin Bir Sezon Daha Vizura'da Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:31 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.