Advertisement

Andrew Washington, Trabzonspor'da

Yeni sezon öncesi skorer bir guard takviyesi için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, ABD'li guard Andrew Spencer ile anlaştı. Haberi ilk olarak, MedyaTrabzon isimli site duyurdu..

Haberde yer alan bilgilere göre, deneyimli oyuncu Trabzonspor'un Almanya kampına da katıldı. Geçtiğimiz sezonu Ukrayna ekibi BC Odessa'da geçiren 27 yaşındaki ve 1.91 boyundaki combo-guard, takımının ligdeki en skorer ismi olmayı başarmıştı. Washington, Ukrayna Ligi sayı krallığında ise sezonu üçüncü sırada tamamlamıştı..

Geçtiğimiz sezon uzun soluklu Ukrayna Ligi'nde 44 maça çıkan Washington, bu maçlarda ortalama; 27.5 dakika sahada kalarak; 16.4 sayı, 4 ribaund, 3.4 asist ve 1.2 top çalma gibi etkileyici istatistikler yakalamıştı..

Kadrosunda yabancı oyuncu olarak ABD'li power forvet Monwell Randle bulunan Trabzonspor'un, kamp döneminde bir oyun kurucu bir de pivot takviyesi daha yapması bekleniyor..

Aşağıdaki videodan da anlayacağınız üzere potaya korkusuzca gidebilen, iyi bir delici Washington. Şut tekniği de iyi. İlk adımı oldukça sağlam. İyi transfere benziyor.

Andrew Washington, Trabzonspor'da Andrew Washington, Trabzonspor'da Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:22 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.