Advertisement

Ataman'dan Semih Erden İddialarına Yanıt

BJK TV basketbol editörlerinden Kubilay Keçeli'nin önceki gün Radyospor'da katıldığı programda "Beşiktaş, Semih Erden ile büyük ölçüde anlaştı, imzalar yarın atılabilir" açıklamasını sizlerle paylaşmıştık. Beşiktaş'ın deneyimli antrenörü Ergin Ataman, bugün bu iddialarla ilgili olarak bir açıklamada bulundu..

İlk olarak BasketDergisi'ne konuyla ilgili bir açıklama yapan Ergin Ataman, iddiaların aksine Semih Erden ile ilgili herhangi bir girişimlerinin olmadığını belirterek; Kulübümüzün bir bütçesi var. Şu anda 4 yabancı oyuncu transferi yaptık. Bir yabancı hakkımız daha var. Bir pivot almak istiyoruz ve bu Türk ya da yabancı olabilir. Ancak bütçemiz dahilinde olmalı. Transferi gündeme gelen Türk oyuncuların beklentileri çok yüksek. Biz pivot mevkii için bir bütçe ayırdık ve bunun dışına çıkamayız. Semih olsun, Ömer Aşık olsun, Hidayet olsun bu oyuncuların beklentileri yüksek. Bu nedenle Semih Erden transferi şu anda söz konusu değil. Buraya yabancı oyuncu bakıyoruz. Bu transfer de bir haftaya kadar belli olur” dedi.

Daha sonra, Beşiktaş taraftarlarının twitter üzerinden gelen Semih Erden sorularına da yanıt veren deneyimli coach, burada yaptığı açıklamada ise "Semih Erden gündemimizde yok arkadaşlar. Takımımızda son eksik pivot. Onu da yabancı ya da yerli, bütçemize göre alacağız." dedi.
Ataman'dan Semih Erden İddialarına Yanıt Ataman'dan Semih Erden İddialarına Yanıt Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:23 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.