Advertisement

KK Zagreb: 94 - Fenerbahçe Ülker: 96 (Hazırlık Maçı)

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe Ülker, Zagreb'de karşı karşıya geldiği Hırvat ekibi KK Zagreb'i, son bölüme kadar çekişmeyle geçen maçta 94-96'lık skorla mağlup etmeyi başardı..

Mücadelede son saniyelere 91-94 önde giren Fenerbahçe Ülker, maçın bitimine 12 saniye kala Josh Heytvelt'in yaklaşık 10 metreden gelen üçlüğüne engel olamazken, aynı pozisyonda bir de faul gelince bu oyuncu serbest atış çizgisine gitti. Heytvelt'in serbest atışı sayıya çevirememesi ile birlikte ribaundu alan Sarı-Lacivertli oyuncular, topu Emir Preldzic'e kazandırırken, bitime 8.8 saniye kala milli oyuncu serbest atış çizgisine geldi ve kaydettiği iki isabetle skoru da 94-96'a getirdi. Ardından maçtaki son hücumu kullanan KK Zagreb, maçın son saniyesinde yine Josh Heytvelt ile bir basket buldu ama atışı önce geçerli sayan hakemler daha sonra sürenin dolduğuna karar vererek atışı geçerli saymadılar ve Fenerbahçe Ülker bu çekişmeli maçı 94-96 kazanmış oldu..

35 sayı kaydeden Mario Kasun, maçtaki en etkili isim olurken, Bojan Bogdanovic de kaydettiği 28 sayı ile galibiyetin baş mimarı oldu..

28 Eylül Çarşamba günü Zagreb’den Münih’e geçecek olan Fenerbahçe Ülker, 29 Eylül Perşembe günü Bayern Münih ile bir hazırlık maçı daha yaptıktan sonra 30 Eylül Cuma günü yurda dönecek ve yeni sezon hazırlıklarına 1-2 Ekim tarihleri arasında Abdi İpekçi Spor Salonu’ndan düzenlenecek olan Two Nations Cup'da devam edecek..


KK ZAGREB (94): Damir Mulaomerović 9, Ante Mašić, Miralem Halilović, Krunoslav Simon 13, Petar Babić, Mario Kasun 35, Papa Dia 1, Diante Garrett 2, Damir Rančić 13, Toni Prostran, Saso Ožbolt, Dario Šarić 2, Joshua Heytvelt 19.

FENERBAHÇE ÜLKER (96): Curtis Jerrels 14, Ömer Onan 14, Erbil Eroğlu, Gasper Vidmar 6, Kaya Peker 6, James Gist 14, Oğuz Savaş 4, Hakan Demirel, Berkay Candan, Bojan Bogdanović 28, Emir Preldžić 10.
KK Zagreb: 94 - Fenerbahçe Ülker: 96 (Hazırlık Maçı) KK Zagreb: 94 - Fenerbahçe Ülker: 96 (Hazırlık Maçı) Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 04:58 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.