Advertisement

Gallon Yolcu, Yeni Aday McGhee

Beko Basketbol Ligi'nin yeni takımlarından olan Bandırma Kırmızı, bir süre önce transfer ettiği ABD'li pivot Tiny Gallon ile yollarını ayırma kararı aldı. Bandırma ekibi, Gallon'un belindeki sorunlar nedeniyle bu oyuncu ile yola devam etmemeye karar verirken, alternatif isim ise belirlendi..

Kilolu yapısı ile dikkat çektiğini yazdığımız Tiny Gallon'un belindeki sorunlar nedeniyle uzun vadede takıma yararlı olamayacağını düşünen Bandırma Kırmızı teknik ekibi, bu oyuncunun sözleşmesinden vazgeçti. Basketfaul'ün haberine göre ise yeni aday, Pittsburgh mezunu Gary McGhee..

23 yaşındaki ve 2.11 boyundaki McGhee, özellikle atletik yapısı ve savunmadaki etkinliği ile dikkat çekiyor. McGhee, bu sezon başında Hırvat ekibi KK Zagreb'le anlaşmış fakat hazırlık dönemindeki performansı yeterli bulunmadığı için birkaç gün önce bu takımdan ayrılmıştı.

Geçtiğimiz sezon Pittsburgh Panthers takımı ile görev yaptığı 34 maçın tamamına ilk beşte başlayan genç oyuncu, bu maçlarda ortalama 23 dakika sahada kalarak; 6.9 sayı, 7.7 ribaund ve 1.3 blok ortalamaları ile forma giymişti..
Gallon Yolcu, Yeni Aday McGhee Gallon Yolcu, Yeni Aday McGhee Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:40 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.