Advertisement

Euro Cup Biletleri Satışta


ULEB Euro Cup ön eleme turunda mücadele edecek olan Beşiktaş Milangaz ve Pınar Karşıyaka'nın, Salı günü sahalarında oynayacakları ilk karşılaşmaların biletleri 10 TL'den satışa sunuldu..

27 Eylül 2011 Salı günü, saat 20:00'de Belçika ekibi Dexia Mons-Hainaut'u Akatlar Milangaz Arena'da konuk edecek olan Beşiktaş Milangaz'da, kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada; "Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız açısından son derece önemli olan Dexia Mons karşılaşmasında taraftarlarımızın tüm salonu doldurarak, siyah-beyazlılarımıza destek olması açısından yapılan yeni düzenlemede protokol tribünü hariç bütün biletler 10 TL oldu. Protokol tribününün bilet fiyatı ise 150 TL olarak belirlendi." denildi. Deron Williams'lı kadrosu ile mücadele edecek olan Siyah-Beyazlılarda, yeni sezon kombine kartları henüz basılmadığı için, kombine satın alan taraftarların salonda yer alan gişelerden biletlerini ücretsiz teslim alabileceği de açıklandı. Bu arada, Beşiktaş Milangaz'ın yeni transferi Semih Erden, lisansı yetişmediği için Euro Cup ön eleme turundaki iki maçta da forma giyemeyecek..

27 Eylül 2011 Salı gübü, saat 20:30'da Fransız ekibi Le Mans Sarthe'yi Karşıyaka Arena'da konuk edecek olan Pınar Karşıyaka'da ise, kulüpten yapılan açıklamada; "Sezonun ilk resmi maçında EuroCup Eleme Turu ilk maçında Le Mans ile 27 Eylül Salı günü Karşıyaka Arena'da oynayacağımız maçın bilet fiyatları belli olmuştur. Buna göre pazartesi günü Karşıyaka Arena'da satışa çıkacak biletlerin fiyatları, 10 TL olarak belirlenmiştir." denildi. Kuruluşunun 100. yıldönümünde hem Beko Basketbol Ligi'nde hem de ULEB Euro Cup'ta başarılı bir sezon geçirmek isteyen Pınar Karşıyaka'da, sakatlığı nedeniyle oynaması maç saatinde belli olacak olan Goran Ikonic dışında eksik bir oyuncu bulunmuyor..

Özellikle taraftar desteği ile kendi salonlarında ekstra performanslara imza atan iki takımımızın da, elbette bu zorlu maçlarda taraftar desteğinden mahrum kalmamasını diliyoruz..
Euro Cup Biletleri Satışta Euro Cup Biletleri Satışta Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:28 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.