Advertisement

Peki ya Finlandiya?

Peki ya Finlandiya? Banko diye yaptığım / yapılan kuponları yatıran bir başka takım. Evet, aslında tahminleri verirken ilk maçlarda sürprizlerin olabileceğine değinmiştim, en azından bunda yanılmadım.

Finlandiya da tıpkı Polonya gibi şampiyonanın ilk gününde sürpriz yapan takım oldu. Kazanamasalar bile Hırvatistan gibi bir basketbol ekolüne sadece 5 sayı farkla kaybettiler. İlginçtir, övebileceğimiz yıldızları da yok kadrolarında. Maçı seyredemediğim için mecburen tahminlerle konuşmak zorunda kalacağım ama takım olabilmektir zaten basketbolun özü. Finlandiya da bunu başarmış olsa gerek...

Hırvatistan fazla terleyerek galibiyetle başlarken takımın en skorer oyuncusu önümüzdeki sezon Fenerbahçe Ülker'de forma giyecek olan Bojan Bogdanovic oldu. Başarılı oyuncu 33 dakikada 27 sayı - 7 ribaundla oynarken yüzdelerinin yüksek olması dikkat çekici.

Hırvatistan, Yunanistan ile beraber grubun favorisi olarak lanse ediliyordu ki öyle. Yunanistan maçı dışında oynayacağı maçlar (Makedonya, Karadağ, Bosna Hersek) için galibiyete yakınlar. Finlandiya ise yine bu üç takıma motive olacak.
Peki ya Finlandiya? Peki ya Finlandiya? Reviewed by Adsız on 02:07 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.