Advertisement

Mehmet Okur, Türk Telekom'la Anlaştı

Türk Telekom, NBA'de Utah Jazz forması giyen deneyimli oyuncu Mehmet Okur ile lokavt süresini kapsayacak şekilde anlaşma sağladı..

Geçtiğimiz sezon sakatlığı yüzünden basketboldan çok uzun süre uzak kalan Mehmet Okur'un, Utah Jazz ile bir yıllık daha kontratı bulunuyor. 32 yaşındaki ve 2.11 boyundaki Mehmet Okur, geçtiğimiz sezon NBA'de sadece 13 maçta forma giyebilmişti. Sakatlığı nedeniyle A Milli Basketbol takımımızın aday kadrosuna da davet edilmeyen Memo, halen tedavisine ve sakatlık yaşadığı bacağını güçlendirme çalışmalarına devam ediyor..

Bir süre ismi Beşiktaş'la da anılan ve menajerler tarafından Fenerbahçe Ülker'e önerildiği haberleri de çıkan Okur, geçtiğimiz sezon görev yaptığı 13 maçta; 4.9 sayı, 2.3 ribaund ve 1.5 asist ortalamaları yakalamıştı..

Mehmet Okur, Türk Telekom takımında ligin deneyimli uzunları; Kaspars Kambala, Ali Karadeniz (Michael Wright) ve Nedim Yücel gibi önemli oyuncularla birlikte görev yapacak..
Mehmet Okur, Türk Telekom'la Anlaştı Mehmet Okur, Türk Telekom'la Anlaştı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:42 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.