Advertisement

Anadolu Efes, Vujacic İle Kazandı

Yeni sezon öncesi hazırlıkları için İtalya'nın Bormio kentine giden Anadolu Efes, buradaki ilk hazırlık maçında Ukrayna ekibi Azovmash Mariupol'u özellikle yeni yıldızı Sasha Vujacic'in etkili performansı ile 88-87 mağlup etmeyi başardı..

Milli takımlarda bulunan oyuncularından yoksun olarak Bormio'ya giden Anadolu Efes'in kadrosunda milli takımlardan dönen Doğuş Balbay ve Ermal Kurtoğlu ikilisi ile birlikte, eksikler nedeniyle Makedon oyuncu Eskim ve önceki sezon Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde forma giyen Andrej Stimac da yer aldı..

Karşılaşmanın ilk periyotunu 25-32 geride kapatan Anadolu Efes, ikinci periyotta daha etkili bir oyun sergilese de soyunma odasına 48-51'lik skorla üstün giden taraf Ukrayna ekibi Azovmash oldu. Karşılıklı sayılarla geçen üçüncü periyotu da 70-73 geride kapatan Efes, son periyotta rakibine oranla daha etkili olarak karşılaşmayı zor da olsa 88-87 kazanmayı başardı..

Anadolu Efes, Bormio’daki ikinci hazırlık maçında 6 Eylül Salı günü TSİ 20.00’de İtalya’nın ekol ekiplerinden Montepaschi Siena ile mücadele edecek. Lacivert-Beyazlılar, İtalya’daki son hazırlık maçında ise 7 Eylül Çarşamba günü TSİ 19.00’da bir diğer İtalyan ekibi Bennet Cantu ile karşılaşacak. Anadolu Efes, 8 Eylül Perşembe günü Türkiye'ye dönerek yeni sezon öncesi çalışmalarını burada sürdürecek..

Anadolu Efes'in Azovmash karşısındaki skor dağılımı ise şöyle oluştu;

Sasha Vujacic 30, Tarence Kinsey 17, Ermal Kurtoğlu 16, Andrej Stimac 12, Eskim 7, Doğuş Balbay 4, Dusan Cantekin 2.


Not: Sayı dağılımı Basketfaul'den..
Anadolu Efes, Vujacic İle Kazandı Anadolu Efes, Vujacic İle Kazandı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 00:21 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.