Advertisement

Akatlar'da Gülen Taraf Erdemir

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Beşiktaş'ın Akatlar BJK Arena'daki rakibi yaptığı takviyeler ile yine dinamik bir takım görüntüsüne sahip olan Erdemirspor'du. İki takımın randevusunda gülen taraf ise 73-60'lık skor ile Erdemirspor oldu..

Basına ve taraftarlara kapalı olan mücadelenin ilk periyotunu konuk Erdemirspor 13-23’lük skorla önde kapattı. İkinci periyotta rakibine oranla daha iyi bir oyun sergileyen Beşiktaş, farkı hızla eritse de, hücumda sıkıntı çekmeyen Erdemirspor maçın ilk yarısını da 33-39’luk skorla önde tamamladı. İkinci yarıda da ev sahibi ekibe oranla daha iyi organize olan Erdemir, üçüncü periyotu 48-58 önce kapattığı maçtan da 60-73'lük galibiyetle ayrılmayı başardı..

2 gün önce İstanbul'a gelen, Beşiktaş'ın yeni transferi David Hawkins, henüz fiziksel olarak yeterince hazır olmasa da hücumda etkili bir performans sergiledi. Marcelus Kemp, Siyah-Beyazlılar adına en istekli oyuncu olarak dikkat çekerken, yerli oyunculardan da Barış Hersek etkili oyuncuların başında geldi. 4 ve 5 numaraya iki yabancı takviyesi yapacak olan Beşiktaş'ın deneyimli uzunu Ersin Dağlı da bu maçta forma giymedi..

Erdemir cephesinde ise kadroda bazı değişimler olsa da, sistem yine kaldığı yerden işlemeye devam ediyor gibi görünüyor. Soner'in takımı iyi yönetmesi, Robinson'ın ise atletizmi ile kazandırdığı dinamizm, Erdemirspor için yeni sezon öncesi iyi sinyaller veren gelişmeler..


SALON: Akatlar BJK Arena

BEŞİKTAŞ (60): Adem Ören 10, Marcelus Kemp 16, David Hawkins 12, Can Akın 2, Serhat Çetin 3, Barış Hersek 11, Mehmet Yağmur 6, Serkan Özver, Kartal Özmızrak, Mehmet Ali Yatağan, Akın Bergansa.

ERDEMİRSPOR (73): Ray Wesson 6, Emre Ekim 5, Antywane Robinson 12, Mutlu Akpınar 9, Altan Erol 5, Gerrod Henderson 8, Caner Ercan 6, Eren Beyaz 9, Soner Şentürk 11, Alper Özcan 2.
Akatlar'da Gülen Taraf Erdemir Akatlar'da Gülen Taraf Erdemir Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 20:40 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.