Advertisement

Olin Edirne'den Daçka'ya Fark

Bu sezon ülkemizi FIBA EuroChallenge Cup'ta temsil edecek olan Olin Edirne, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçında TB2L ekiplerinden Darüşşafaka'ya konuk oldu. Pota altında etkili uzunları ile rakibine önemli bir üstünlük kuran Edirne ekibi, maçtan da 74-36'lık galibiyetle ayrılmayı başardı..

Maça daha dinamik giren ve Fenerbahçe Ülker'den kiralık gelen Kerem Hotiç'in sayıları ile 6-0'lık bir seri yakalayan Darüşşafaka karşısında ilk çeyrekte yabancı oyuncuları ile sayılar bulan Olin Edirne ilk periyotu 11-13 önde kapattı. İkinci periyotta savunmada daha etkili olan konuk ekip Olin Edirne, bu çeyrekte özellikle fizin olarak rakiplerine büyük üstünlük kuran Vladimir Stimac ile bulduğu sayılarla maçın ilk yarısını 30-20 önde kapayan taraf oldu. Maçın ilk yarısında Olin Edirne’de Vladimir Stimac 11, Wes Wilkinson ise 6 sayı ile oynarken, Daçka’nın en skorer ismi 11 sayı ile genç oyuncu Kerem Hotiç oldu..

Maçın ikinci bölümünde Olin Edirne maça tamamen ağırlığını koydu. Üçüncü periyot Olin Edirne’nin sıkı savunması karşısında Daçka sadece 6 sayı bulabildi. Dış atışlarda da etkili olan Olin Edirne, bu periyotta 17 sayı üreterek son periyota 47-26 önde girdi. Son periyotta Olin Edirne hem savunma sertliğini sürdürdü hem de hücumda daha etkili taraf olurken karşılaşmayı da 74-36'lık skorla kazanan taraf Edirne ekibi oldu. Olin Edirne'nin pota altındaki iki oyuncusundan Stimac 19, Wilkinson da 15 sayı ile galibiyette öne çıkan isimlerdi..


SALON: Ayhan Şahenk Spor Salonu

DARÜŞŞAFAKA (36): Joey Rodriguez 2, Tuğberk Gedikli 2, Gökhan Sunter 5, Kaan Göğüş 5, Semir Akdemir, Yunus Sonsırma 5, Kerem Hotiç 11, Melih Sevdik, Enez Doğanlı 4, Burak Selen, Kerem Öztoprak 2, Merthan Mutlu.

OLİN EDİRNE (74): Ogün Sevinç 3, Levent Yavuz 6, Chris Wright 3, Mustafa Abi, Ivan Lilov 10, Vladimir Stimac 19, Uğurcan Aksoy, Yiğitcan Vardal 5, Wes Wilkinson 15, Polat Kocaoğlu 5, Erhan Yetim 2, Fırat Töz 4, Davud Kamer 2, Mahir Bayrak.

1.Periyot: 11-13
2.Periyot: 9-17
3.Periyot: 6-17
4.Periyot: 10-27
Olin Edirne'den Daçka'ya Fark Olin Edirne'den Daçka'ya Fark Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 21:09 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.