Advertisement

Litvanya 79 İspanya 91 (İnsan İnsana Bunu Yapmaz)

Yarın oynayacağımız İspanya maçı öncesi bizi yakından ilgilendiren maçta İspanya Litvanya'yı ilk yarıda mağlup etti. Henüz ilk çeyrekte 12-31'lik çeyrek skoru ile farkı yakaladı boğalar. Navarro 15 sayı gönderdi ilk çeyrekte, Litvanya pas yapmakta bile zorlandı, yeni NBA'li Valanciunas ile skor üretmeye çalıştı.

Bu maçta Litvanya'nın kazanması Türkiye'nin işine geldiği için mecburen tüm ülke Litvanya'yı tuttuk. İlk yarıdaki beklemediğimiz sonuçtan sonra Litvanya ikinci çeyrekte uyanır kendine gelir dedik ama İspanya 7-0'lık seri ile kaldığı yerden başlayıp farkı 26'ya çekince işi bitirdi.

İlk 20 dakikada 10/16 üçlük atan İspanya takım halinde de 16 asist yaptı. İlk yarı skoru 62-36 idi. İnsan insana yapar mı bunu? Turnuva boyunca bir maçta takım halinde 16 asist yapamayan takımlar var. Maç boyunca 53 sayı atan takımlar var. Bir de karşıdaki rakip ev sahibi Litvanya. 20 dakikada 62 sayı, kusursuz...

Aradaki sayı farkını maçın sonuna kadar koruyan ve 12 sayı farklı galibiyetle yoluna firesiz devam eden İspanya'yı mutlak surette yenmemiz gerekiyor. Bugünkü oyunu görünce hiç ihtimal bile vermiyorum kazanabileceğimize. Allah yardımcımız olsun, iş çok çok zora girdi artık.
Litvanya 79 İspanya 91 (İnsan İnsana Bunu Yapmaz) Litvanya 79 İspanya 91 (İnsan İnsana Bunu Yapmaz) Reviewed by Adsız on 23:21 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.