Advertisement

Efsane Fanatik Basket Yeniden Raflarda!

Türkiye'nin efsane basketbol gazetesi Fanatik Basket, bugün (Salı) günü 4 senelik ayrılığın ardından tekrar raflardaki yerini alıyor. İsmet Badem önderliğinde bir çok önemli basketbol yazarını bünyesinde barındıran ve yenilenen ekibiyle Fanatik Basket haftalık yayın yapacak. Üstelik bu güzide gazetenin fiyatı sadece 1 TL. Şuanda Türkiye'nin tek basketbol gazetesi ünvanına sahip olan Fanatik Basket'i alın, okuyun, okutturun!

Fanatik Basket ise durumu şu cümlelerle duyurdu:

Özlem bitti. Türkiye’nin ve Avrupa’nın tek basketbol gazetesi Fanatik Basket, nam-ı değer “Efsane” geri dönüyor. Yayın hayatını sürdürmediği 4 yıl boyunca bile, yine de gündemde kalan, yine de dillerden düşmeyen Fanatik Basket, “Efsane” lakabını da sonuna kadar hak ediyor.

İsmet Badem liderliğinde, Burçin Badem, Ümit Avcı, Bülent Avcı gibi basketbol camiasının tecrübeli kalemleriyle çekirdek kadrosunu korumayı başaran Fanatik Basket, Yiğiter Uluğ, Cem Akdağ, Mehmet Palabıyık, Sine Büyüka, Can İşbakan, Ufuk Akyüz, Serdar Gürel, Şükran Albayrak, Anıl Aksaç, Murat Köse, Mesut Yıldırım, Selahi Aydın, Kubilay Köse, Özcan Ateş gibi isimlerle de basketbol dünyasının nabzını tutuyor.

Usta kalemlerle Eurobasket 2011’i en ince ayrıntısıyla irdeleyen, birbirinden renkli simalarla basketbolun gülen yüzünü okuyucusuyla buluşturan Fanatik Basket, ilk sayısında bilgi ve magazinle harmanladığı dopdolu sayfalarını basketbol severlerle paylaşmanın gururunu duyuyor.
Efsane Fanatik Basket Yeniden Raflarda! Efsane Fanatik Basket Yeniden Raflarda! Reviewed by Adsız on 12:58 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.