Advertisement

Galatasaray, Mačvan ile Anlaştı.

Galatasaray Medical Park, bir süredir gündeminde olan Sırp power forvet Milan Mačvan ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Öğlen saatlerinde ilk olarak İspanyol sitesi Solobasket.com'un verdiği anlaşma haberinin ardından, Mačvan'ın bağlı olduğu menajerlik şirketi Invictus Sports da resmi twitter hesabından bu anlaşma haberini duyurdu..

23 yaşındaki ve 2.06 boyundaki Mačvan için Galatasaray Medical Park, Kulübü Maccabi Tel-Aviv'e 250 Bin Euro buy-out bedeli ödeyecek. Genç oyuncu, 2010 yılında Maccabi Tel-Aviv ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Mačvan, aynı zamanda 2011 NBA Draftında Cleveland Cavaliers tarafından 2. tur 54. sırada seçilmişti. Profesyonel kariyerine 2007 yılında FMP Zeleznik'te başlayan Sırp oyuncu, aynı yıl Hemofarm Vrsac'a transfer olmuş ve 2010 yılına kadar bu takımın formasını giymişti. 2011 yılında Maccabi Tel-Aviv ile EuroLeague finali de oynayan Mačvan, aynı sezon hem İsrail Ligi şampiyonluğu hem de İsrail Kupası'nı kazanmış, geçtiğimiz sezon ise kiralık olarak forma giydiği Partizan takımıyla da hem Sırbistan Ligi şampiyonluğu hem de Sırbistan Kupası'nı kazanmıştı..

Geçtiğimiz sezon Partizan forması ile; Turkish Airlines EuroLeague'de 10, Sırbistan Ligi'nde 20, Adriyatik Ligi'nde ise 14 maçta görev yapmıştı. Turkish Airlines EuroLeague'de ortalama 31.2 dakika sahada kalarak; 15.3 sayı, 8.2 ribaund ve 2.2 asist ortalamaları yakalarken, Adriyatik Ligi'nde ortalama 29.3 dakika sahada kalarak; 13.3 sayı, 8.5 ribaund ve 1.1 asist ortalamaları ile, Sırbistan Ligi'nde ise ortalama 24.8 dakika sahada kalarak; 11.8 sayı, 5.7 ribaund ve 2.8 asist ortalamaları ile sezonu tamamlamıştı..
Galatasaray, Mačvan ile Anlaştı. Galatasaray, Mačvan ile Anlaştı. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 23:26 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.