Advertisement

Evren Büker, Karşıyaka'ya Doğru.

Pınar Karşıyaka, genç teknik adam Ufuk Sarıca ile 2 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra transfer çalışmalarına başladı ve sezonu Galatasaray Medical Park'ta tamamlayan Evren Büker ile anlaşma sağladı. İzmir ekibinin Basketbol Şube Başkanı Mutlu Altuğ, Evren transferini kişisel twitter hesabından paylaştı..

Bir süredir adı Beşiktaş ile anılan Evren Büker için, Beşiktaş antrenörü Erman Kunter, önceki gün yaptığı açıklamada oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle transferden vazgeçtiklerini söylemişti. 27 yaşındaki ve 1.94 boyundaki Büker, geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi'nde sadece Aliağa Petkim karşısında forma giymiş ve sayı kaydedememişti. Evren Büker, Spor Toto Türkiye Kupası'nda oynadığı 3 maçta ise 2.6 sayı ve 3.6 ribaund ortalamaları yakalamıştı..

Kadrosunda şu an için genç oyuncular; Onur Çalban, Ayhan Onur Kentli ve Orhun Güngören bulunan Pınar Karşıyaka, dış transferde ise Anadolu Efes'in genç pivotu Miroslav Raduljica'yı kiralık olarak renklerine bağlamak istiyor. Geçtiğimiz sezon da Partizan'da kiralık olarak forma giyen Raduljica için Efes ile görüşmeler sürüyor..
Evren Büker, Karşıyaka'ya Doğru. Evren Büker, Karşıyaka'ya Doğru. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:12 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.