Advertisement

Beşiktaş, Transferde Hızlanıyor.

Geride bıraktığımız sezonu 3 kupayla tamamladıktan sonra Erman Kunter yönetiminde yeniden yapılanmaya giden Beşiktaş, transferdeki suskunluğunu da bozuyor. Basketdergisi'nde yer alan habere göre Siyah-Beyazlılar, Tutku Açık ve Muratcan Güler ile büyük ölçüde anlaşırken, yabancı oyuncu konusunda da Bostjan Nachbar ve Willie Solomon gündeme geldi..

Siyah – Beyazlılar, Tutku Açık ve Muratcan Güler’den sonra yabancı oyuncu hamlelerini de hızlandırdı. Son şampiyon, bir dönem Anadolu Efes forması giyen Sloven forvet Boki Nachbar ile yakından ilgileniyor. Geçen sezon Unics Kazan’da forma giyen Nachbar 5.3 sayı 2.3 ribaunt 0.3 asist ortalaması ile oynadı.

Oyun kurucu için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’a Willie Solomon’dan haber geldi. Daha önce Anadolu Efes ve Fenerbahçe Ülker forması giyen ve son olarak Ukrayna’da Cherkasy takımında oynayan Solomon, Beşiktaş’a menajeri aracılığıyla haber göndererek Siyah – Beyazlılarda mücadele etmek istediğini belirtti. Geçen sezon 22.1 sayı 4 ribaunt 4.5 asist 1.7 top çalma istatistiğini tutturan Solomon, yeniden Türkiye’ye ve Euroleague’e dönmeyi istediğini belirtti. 34 yaşındaki tecrübeli ismin şartlarının uygun olduğu ve Beşiktaş’ın transferi düşündüğü öğrenildi.

Geçen sezon gösterdiği performansla Beşiktaş’ın başarısında rol oynayan Pops Mensah Bonsu için Siyah – Beyazlılar yeni tekliflerini iletti. Şartların epey zorlandığı belirtilirken Britanyalı oyuncunun yanıtı beklenmeye başlandı. Yurtdışında bulunan Barış Hersek ve Serhat Çetin ile de pazar günü bir görüşme yapılacak ve iki isim de Beşiktaş’ta tutulmaya çalışılacak.
Beşiktaş, Transferde Hızlanıyor. Beşiktaş, Transferde Hızlanıyor. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 21:18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.