Advertisement

Erdemir, Mahmutoğlu İle Anlaştı.

Erdemirspor, geçtiğimiz sezonu Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde tamamlayan Melih Mahmutoğlu ile 1 yıllık anlaşma sağladı. Özellikle dış atışlardaki etkinliği ile bilinen 22 yaşındaki ve 1.93 boyundaki genç skorer, sezonu da %40 üç sayı yüzdesiyle tamamladı..

Basketbola Genç Boğaziçi takımında başlayan Mahmutoğlu, ardından 1999 yılında Efes Pilsen altyapısına transfer oldu. Lacivert-Beyazlıların altyapısında forma giydikten sonra 2006 yılında Pertevniyal'e geçen genç skorer, 2008-2010 arasında ise Darüşşafaka'da forma giymişti. 2010-2011 sezonunda Galatasaray'a transfer olan Melih Mahmutoğlu, geçtiğimiz sezon ise kiralık olarak Antalya Büyükşehir Belediyesi forması giymişti..

Geçtiğimiz sezon Antalya Büyükşehir Belediyesi forması ile Beko Basketbol Ligi'nde 30 maçta görev yapan genç şutör, bu maçlarda ortalama 26 dakika sahada kalarak; 11.8 sayı, 1.9 ribaund ve 0.9 asist ortalamaları yakalamıştı..

Yeni sezona Hakan Demir yönetiminde girecek olan Erdemirspor, dış transferde daha önce; Sean Marshall, Barış Özcan, Derya Yannier, Jure Balazic, Emre Bayav ve Asım Pars ile anlaşma sağlarken, geçtiğimiz sezon da Ereğli ekibinin formasını giyen; Gerrod Henderson, Nusret Yıldırım ve Alper Özcan ile de sözleşme yenilemişti..
Erdemir, Mahmutoğlu İle Anlaştı. Erdemir, Mahmutoğlu İle Anlaştı. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 15:36 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.