Advertisement

Galatasaray İçin Kritik Gün 20 Temmuz

Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, Turkish Airlines EuroLeague elemelerine katılma hakkı elde edip etmeyeceklerinin 20 Temmuz Cuma günü netleşeceğini söyledi. Bilindiği gibi, Sloven ekibi Union Olimpija'nın borçlarından ötürü bu sezon EuroLeague'de yer alamama ihtimali bulunuyor..

Murat Özyer, yaptığı açıklamada Turkish Airlines EuroLeague A Grubu’nda yer alan Slovenya temsilcisi Union Olimpija’nın borçları yüzünden organizasyondan çıkarılması durumunda, kendilerinin elemelere katılabilme ihtimalinin bulunduğunu vurgulayarak; “Turkish Airlines EuroLeague’de olup olmayacağımız 20 Temmuz’da belli olacak. Davet edilen takımlardan birisi Galatasaray Medical Park olabilir. Eğer çağrılırsak, ön eleme turundan başlayacağız” dedi.

Galatasaray’ın kadın ve erkek basketbolunda 2005-2006 sezonundan bu yana ciddi bir yükseliş içinde olduğunu belirten Özyer, şöyle konuştu: “Hem erkeklerde hem de kadınlarda iyi takımlar kuruyoruz. Oynayacağımız tüm kupa ve liglerde en yukarıya hedefleyeceğiz. Geçen yılın üç kupalı şampiyonu Ergin Ataman takımımızda göreve geldikten sonra, taraftarın beklentisi daha da büyüdü. Taraftarın sıkılacağı bir durum yok. Sonuçta bu ekip hem kadınlarda hem erkeklerde taraftarın yüzünü güldürecektir.”

Teknik ekibin transfer konusunda çok detaylı bir çalışma yaptığını da ifade eden Özyer, erkek ve kadın takımlarında çalıştırıcılarının istediği kimyayı oluşturmak için ellerinden geleni yapacaklarını da sözlerine ekledi.
Galatasaray İçin Kritik Gün 20 Temmuz Galatasaray İçin Kritik Gün 20 Temmuz Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:02 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.