Advertisement

Ufuk Sarıca, Karşıyaka'da

Pınar'la yeniden anlaşarak sponsor konusundaki belirsizliği aşan Karşıyaka, DHA kaynaklı habere göre, uzun süredir gündeminde yer alan genç antrenör Ufuk Sarıca ile anlaşma sağladı..

Yeşil-kırmızılıların bu akşama kadar süre tanıdığı Sarıca'nın, Anadolu Efes'le görüşüp mukavelesini feshettiği ve yarın İzmir'e gelip, Pınar Karşıyaka ile iki yıllık mukavele imzalayacağı öğrenildi..

Oyunculuğu döneminde Türk basketbolunun en önemli yıldızları arasında yer alan Ufuk Sarıca, 2001-02 sezonunda Karşıyaka'da da forma giymişti. Antrenörlük kariyerine Beşiktaş'ta başlayan 40 yaşındaki Sarıca, 2010-11 sezonunun ortasında, Hırvat Perasovic'in istifasının ardından Anadolu Efes'in başına geçti. Geçen sezona da Anadolu Efes'in dümeninde giren genç çalıştırıcı, kötü gidişin ardından Şubat ayında görevi bıraktı, ancak kulüp bünyesindeki varlığını sürdürdü..

Şu an için kadrosunda, geçtiğimiz sezondan sadece; Onur Çalban, Orhun Güngören ve Ayhan Onur Kentli bulunan Pınar Karşıyaka, Ufuk Sarıca'nın göreve başlamasının ardından transfer çalışmalarına da hız verecek..
Ufuk Sarıca, Karşıyaka'da Ufuk Sarıca, Karşıyaka'da Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:44 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.