Advertisement

Beşiktaş, Christopher ile Anlaştı.

Beko Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Beşiktaş, henüz sponsor konusunda bir gelişme olmaması üzerine kulübün belirlediği bütçe ile yola başlamaya karar verdi ve ilk transferini gerçekleştirdi. Siyah-Beyazlılar, geçtiğimiz sezonu Cholet'te tamamlayan ve 2010 yılında Antalya Büyükşehir Belediyesi forması da giymiş olan ABD'li skorer Patrick Christopher ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı..

24 yaşındaki ve 1.96 boyundaki Patrick Christopher, 2 ve 3 numaralı pozisyonlarda forma giyebiliyor. Geçtiğimiz sezon Fransa Ligi'nde 26 maçta forma giyen ABD'li oyuncu, bu maçlarda ortalama 24.4 dakika sahada kalarak; 12.8 sayı, 2.4 ribaund ve 0.7 asist ortalamaları yakalamıştı..

Siyah-Beyazlı takımın deneyimli antrenörü Erman Kunter, twitter hesabından paylaştığı bilgide ise, Pops Mensah-Bonsu ile görüşmelerin sürdüğünü söyledi ve takımda kalma ihtimali bulunduğunu açıkladı.

Transfer çalışmalarına hız veren Siyah-Beyazlılarda, yabancı oyuncu konusunda Fransız oyuncular; Andrew Albicy ve Mickael Gelabale ile birlikte Brad Buckman, Akin Akingbala ve Curtis Jerrels da gündeme geldi. Ayrıca yerli transferinde de görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, eski oyuncuları Muratcan Güler ve Cevher Özer ile büyük ölçüde anlaşırken, gündeminde yer alan; Caner Topaloğlu, Tutku Açık ve Evren Büker için de görüşmelerini sürdürüyor. Öte yandan Galatasaray Medical Park ile anlaşma sağladığı açıklanan Ersin Dağlı'nın yerine ilk aday ise geçtiğimiz sezonu Türk Telekom'da tamamlayan Ali Karadeniz..
Beşiktaş, Christopher ile Anlaştı. Beşiktaş, Christopher ile Anlaştı. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 15:52 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.