Advertisement

Gibson ve Hakan, Antalya'da.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Antalya Büyükşehir Belediyesi, kadrosuna iki önemli takviye daha yaptı. Güney ekibi, geçtiğimiz sezonu Fenerbahçe Ülker'de tamamlayan Hakan Demirel ile birlikte, Florida State mezunu çaylak uzun Xavier Gibson ile de gelecek sezon için anlaşma sağladı..

27 yaşındaki ve 1.92 boyundaki Hakan Demirel, TBL kariyerinde daha önce; Tofaş, Erdemir ve Darüşşafaka formaları da giymişti. Solak oyun kurucu, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Ülker forması ile Beko Basketbol Ligi'nde 19 maçta görev yapmıştı. Özellikle bir önceki sezon Erdemir forması ile yakaladığı çıkışla dikkati çeken Demirel, geçtiğimiz sezon ise beklentilerin altında bir performans gösterdi. Ligde forma giydiği maçlarda ortalama 11.4 dakika sahada kalan Hakan Demirel, bu maçlarda; 2.5 sayı ve 0.7 asist ortalamaları yakalamıştı..

Florida State'ten yeni mezun olan Xavier Gibson ise 24 yaşında ve 2.10 boyunda. 4 ve 5 numaralı pozisyonlarda oynayabilen Gibson, NCAA1'de geçtiğimiz sezon 35 maçta görev yapmıştı. Forma giydiği bu maçlarda ortalama 18.5 dakika sahada kalan genç power forvet, sezonu da; 6.8 sayı, 4.3 ribaund ve 1.3 blok ortalamalarıyla tamamlamıştı..

Yeni sezona Altar Tunçkol yönetiminde girecek olan Antalya ekibi, daha önce de; Greg Magnano, Eren Beyaz, Ron Lewis, Jordan Theodore, Barış Güney, Gökhan Karabıyık, Reha Öz, Valentin Pastal, Seray Yıldırım ve Berkay Gülek ile yeni sezon için anlaşma sağlamıştı..
Gibson ve Hakan, Antalya'da. Gibson ve Hakan, Antalya'da. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 01:59 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.